Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, nemáte některá zkušenost s Thermabag Avent? Sháním nějaký termoobal, kde by mi vydržel příkrm ve skleničce teplý cca 4hodinky. Za vaše zkušenosti vám děkuju.
ahoj, já mám ten od Aventu, zatím jsem ho zkusila jednou a celkem dobrý, ale byla to jenom hodinka. ohřála jsem příkrm a v tom zásobníčku na mateřké mléko od Aventu vydržel celkem teplý, ale čtyřma hodinama si teda jistá nejsem ![]()
my ho máme a spokojenost, dávali jsme tam teda vždy dvě láhve s vřelou vodou a tak ty tři až čtyři hodiny to bylo použitelné, v zimě jsme ho šoupli děcku do spacáku a v pohodě, já doporučuju ![]()
Mám ho ted nový a zatím dávám horká čajík a vodu na mlíčko a zatím supr.. Vydrží to tak 3-4 hodinky kdyz se to tam da hodne teplé, vydrží to dýl kdyz tak ty flasky jsou dve a plné.. Mela jsem to na kočárku povesené, kdybych mu to dala dovnitr k fusaku tak ty 4 hodinky v poho.. Kdyz dam flasku jen polovicne plnou tak to nevydrzi tak dlouho…
mám ho taky,jezdili jsme na plavání a nekojila jsme tak jsem musela udělat mlíčko hodně teplé aby to za 4 hodiny mohl pít, teď jde o to jak hodně to ohřát musela jsem experimentovat,ale jinak dobrá věc.Doporučuji ![]()