Thermabag Avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6131
7.4.12 23:19

Thermabag Avent

Ahoj maminky, nemáte některá zkušenost s Thermabag Avent? Sháním nějaký termoobal, kde by mi vydržel příkrm ve skleničce teplý cca 4hodinky. Za vaše zkušenosti vám děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
7.4.12 23:22

Me se zatim osvedcil MAM thermoobal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
8.4.12 08:27

ahoj, já mám ten od Aventu, zatím jsem ho zkusila jednou a celkem dobrý, ale byla to jenom hodinka. ohřála jsem příkrm a v tom zásobníčku na mateřké mléko od Aventu vydržel celkem teplý, ale čtyřma hodinama si teda jistá nejsem :think:

• Citovat
  • Upravit
683
8.4.12 08:58

my ho máme a spokojenost, dávali jsme tam teda vždy dvě láhve s vřelou vodou a tak ty tři až čtyři hodiny to bylo použitelné, v zimě jsme ho šoupli děcku do spacáku a v pohodě, já doporučuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
8.4.12 09:35

Mám ho ted nový a zatím dávám horká čajík a vodu na mlíčko a zatím supr.. Vydrží to tak 3-4 hodinky kdyz se to tam da hodne teplé, vydrží to dýl kdyz tak ty flasky jsou dve a plné.. Mela jsem to na kočárku povesené, kdybych mu to dala dovnitr k fusaku tak ty 4 hodinky v poho.. Kdyz dam flasku jen polovicne plnou tak to nevydrzi tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.4.12 10:03

mám ho taky,jezdili jsme na plavání a nekojila jsme tak jsem musela udělat mlíčko hodně teplé aby to za 4 hodiny mohl pít, teď jde o to jak hodně to ohřát musela jsem experimentovat,ale jinak dobrá věc.Doporučuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí