Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,mně malej taky dlouho odmítal dudlík. Máme domy vzorky snad od všech značek
Nakonec vzal na milost Mam, líbil se mu tvar. Ale trvalo to pár týdnů, než si na něj zcela zvykl. A s lahvičkou stejné značky o pár týdnů později už nebyl žádný problém.Takže hledat, hledat a hledat. Hodně štěstí ![]()
Ahoj, tak to mi připomíná tu naši malou. Já měla různé typy dudlíku a nechtěla nic-lítaly hodně vysoko
nakonec kolem třetího měsíce zjistila, že na ručičkách jsou palečky, které pasují do pusinky a rozjel se u nás nešvar cucání palce
a nešlo tomu zabránit. S lahvičkou byl taky problém-dávala jsem pít z kelímku nebo hrnečku-nakonec se až kolem osmého měsíce nechala ukecat na HIPP lahvičku-ten dudlik je hodně podobný bradavce.
Jediny dudlik ktery moje deti vzali byla takova ta kyticka za 14 Kc z lekarny
. A pokud by se chytil da se koupit i takova savicka (kulata, kaucukova).
Kdyz ji dudliky nechutnaji, tak ja bych ji je nenutila. To je s tim pak vztekani, kdyz dudlik pri spani vypadne. A pozdeji pak budes mit problem jak ji je zase vzit.
Zkus, jestli by necumlala neco jineho. Nas malej se oddudlikoval ve ctyrech mesicich a ted naprosto ujizdi na nejruznejsich stuzkach. Jeden konec privazu k necemu vetsimu a on cumla ten druhy a je naprosto spokojeny. Taky obcas zuzla decku. Nebo si tvoje holcicka treba zvykne cucat ty prsticky? At uz to dopadne jakkoli, preju ti, abyste to vyresili k oboustranne spokojenosti co nejrychleji! ![]()
No je to boj teď jsem zkoušela odsát mlíčko a dát do flašky a vůbec
řevu jako blázen prostě vidí flašku a je zle
no dudlíků mám taky hafo ani nebudu počítat kolik jsem za ně utratila
jo tu kytičku mám taky docela ji žužle ale že by ji chtěla dumlat to zatím nevypadá, nutit ji to určitě nechci
jen když je v klidu a leží na posteli tak ji ho zkouším nenápadně podsunout
někdy ho vezme někdy ne, jo žužle ráda plínku anebo ručičky ale zatím je tam ještě tak dlouho neudrží a v leže ji to dělá větší problém jak sedí tak si je zapře do lehátka ale jak leží v potýlce tak se nasouká ke kraji otočí se zapře si tam ručku a v noci jen slyším jak tu ručku valí a mlaská
takže tomu asi nechám volný průběh ale co budu dělat až bude muset flašku to fakt nevím
zkusím kouknout na tu hippku
viděla jsem docela dost saviček co vypadají skoro jako prso ale jsou celkem drahé a kupovat tak troje různé než zjistím co ji vyhovuje tak to nevím ale asi to tak stejně dopadne
tak děkuji za rady
a doufám že se to nějak vychytá ![]()
Ahojky chtěla bych se zeptat na nějaký tip
, mám 3 měsíční holčičku a vůbec nechce dudlík no některé tak podumlá ale háže si je na „bok“ a přežvykuje je vzadu kde ji narostou stoličky tak nevím některé tvary teda plive
vůbec nevím proč, zkoušela jsem silikonové Avent ty by docela šli i kaučukové jako jo, jenže teď má malá obdobíčko kdy chce pořád něco do pusinky tak ji dám na hraní plenku tu ožužle a pláče dává si tam ručičky tak si k ní lehnu a zkouším dudlík máme minutové „zvykačky“ v průběhu dne jinak nevím jak ji to naučit
, fakt chce chuděra dudlat jde to na ní úplně vidět a jak ji to nejde tak zase začne plakat a vztekat se
, nemůžu s ní pomalu ani nikam jít v kočárku spinká ale jak zastavím nebo jsem třeba v obchodě tak je pláč hraje si docela dlouho ale doma, jak jsme v jiném prostředí tak nic
ne že by mi to vadilo ale nechci aby byla zavíslá na prsu
a taky jí ho nemůžu přece tolikrát denně vytahovat jen proto aby si podudlala nebo se uspala
, to uspávání většinou ani jinak nejde prostě kojím pak dudle odcucnu a spinká
vím, že je ještě maličká ale přijde mi že ji přestává mlíčko stačit tak jsem chtěla najet na dokrmování z lahvičky už jsem to párkrát zkoušela mám teda doma jen Avent jednou se z ní napapkala, ale potom už nechtěla navíc trvalo tak 20 minut než se pořádně přisála a přišla tomu na chuť
to bylo řevu, stříkačkou to jako vůbec možná „kdysi“ v porodnici ona jak se začne vztekat tak prostě nic jiného než prso nepřijme
a lžičkou to vyjde na stejno jako stříkačka navíc bych musela mít teda pořádnou stříkačku vzhledem k tomu kolik toho vypije
jsem z toho smutná když přijdu k dr. tak tam všechny děti valí dudlíky i ty co se teprv narodili a malá prostě nic tak ji musím pořád chovat a házet s ní aby neplakala
je to boj tak by mě zajímalo jaké máte fígle nebo jak jste to zvládali vy??