Jak na dudlík a lahvičku?

Anonymní
28.3.12 12:10

jak na dudlík a lahvičku ??

Ahojky chtěla bych se zeptat na nějaký tip :think: , mám 3 měsíční holčičku a vůbec nechce dudlík no některé tak podumlá ale háže si je na „bok“ a přežvykuje je vzadu kde ji narostou stoličky tak nevím některé tvary teda plive :nevim: vůbec nevím proč, zkoušela jsem silikonové Avent ty by docela šli i kaučukové jako jo, jenže teď má malá obdobíčko kdy chce pořád něco do pusinky tak ji dám na hraní plenku tu ožužle a pláče dává si tam ručičky tak si k ní lehnu a zkouším dudlík máme minutové „zvykačky“ v průběhu dne jinak nevím jak ji to naučit :nevim: , fakt chce chuděra dudlat jde to na ní úplně vidět a jak ji to nejde tak zase začne plakat a vztekat se :cert: , nemůžu s ní pomalu ani nikam jít v kočárku spinká ale jak zastavím nebo jsem třeba v obchodě tak je pláč hraje si docela dlouho ale doma, jak jsme v jiném prostředí tak nic :( ne že by mi to vadilo ale nechci aby byla zavíslá na prsu :zed: a taky jí ho nemůžu přece tolikrát denně vytahovat jen proto aby si podudlala nebo se uspala :think: , to uspávání většinou ani jinak nejde prostě kojím pak dudle odcucnu a spinká :nevim: vím, že je ještě maličká ale přijde mi že ji přestává mlíčko stačit tak jsem chtěla najet na dokrmování z lahvičky už jsem to párkrát zkoušela mám teda doma jen Avent jednou se z ní napapkala, ale potom už nechtěla navíc trvalo tak 20 minut než se pořádně přisála a přišla tomu na chuť :oops: to bylo řevu, stříkačkou to jako vůbec možná „kdysi“ v porodnici ona jak se začne vztekat tak prostě nic jiného než prso nepřijme :pankac: a lžičkou to vyjde na stejno jako stříkačka navíc bych musela mít teda pořádnou stříkačku vzhledem k tomu kolik toho vypije :mrgreen: jsem z toho smutná když přijdu k dr. tak tam všechny děti valí dudlíky i ty co se teprv narodili a malá prostě nic tak ji musím pořád chovat a házet s ní aby neplakala :hug: je to boj tak by mě zajímalo jaké máte fígle nebo jak jste to zvládali vy?? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22756
28.3.12 12:17

Ahoj,mně malej taky dlouho odmítal dudlík. Máme domy vzorky snad od všech značek :mrgreen: Nakonec vzal na milost Mam, líbil se mu tvar. Ale trvalo to pár týdnů, než si na něj zcela zvykl. A s lahvičkou stejné značky o pár týdnů později už nebyl žádný problém.Takže hledat, hledat a hledat. Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
28.3.12 12:31

Ahoj, tak to mi připomíná tu naši malou. Já měla různé typy dudlíku a nechtěla nic-lítaly hodně vysoko :lol: nakonec kolem třetího měsíce zjistila, že na ručičkách jsou palečky, které pasují do pusinky a rozjel se u nás nešvar cucání palce :evil: a nešlo tomu zabránit. S lahvičkou byl taky problém-dávala jsem pít z kelímku nebo hrnečku-nakonec se až kolem osmého měsíce nechala ukecat na HIPP lahvičku-ten dudlik je hodně podobný bradavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
28.3.12 13:06

Jediny dudlik ktery moje deti vzali byla takova ta kyticka za 14 Kc z lekarny :-). A pokud by se chytil da se koupit i takova savicka (kulata, kaucukova).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
28.3.12 13:36

Kdyz ji dudliky nechutnaji, tak ja bych ji je nenutila. To je s tim pak vztekani, kdyz dudlik pri spani vypadne. A pozdeji pak budes mit problem jak ji je zase vzit. :) Zkus, jestli by necumlala neco jineho. Nas malej se oddudlikoval ve ctyrech mesicich a ted naprosto ujizdi na nejruznejsich stuzkach. Jeden konec privazu k necemu vetsimu a on cumla ten druhy a je naprosto spokojeny. Taky obcas zuzla decku. Nebo si tvoje holcicka treba zvykne cucat ty prsticky? At uz to dopadne jakkoli, preju ti, abyste to vyresili k oboustranne spokojenosti co nejrychleji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.12 13:59

No je to boj teď jsem zkoušela odsát mlíčko a dát do flašky a vůbec :cert: řevu jako blázen prostě vidí flašku a je zle :nevim: no dudlíků mám taky hafo ani nebudu počítat kolik jsem za ně utratila :P jo tu kytičku mám taky docela ji žužle ale že by ji chtěla dumlat to zatím nevypadá, nutit ji to určitě nechci ;) jen když je v klidu a leží na posteli tak ji ho zkouším nenápadně podsunout :lol: někdy ho vezme někdy ne, jo žužle ráda plínku anebo ručičky ale zatím je tam ještě tak dlouho neudrží a v leže ji to dělá větší problém jak sedí tak si je zapře do lehátka ale jak leží v potýlce tak se nasouká ke kraji otočí se zapře si tam ručku a v noci jen slyším jak tu ručku valí a mlaská :pankac: takže tomu asi nechám volný průběh ale co budu dělat až bude muset flašku to fakt nevím :nevim: zkusím kouknout na tu hippku :think: viděla jsem docela dost saviček co vypadají skoro jako prso ale jsou celkem drahé a kupovat tak troje různé než zjistím co ji vyhovuje tak to nevím ale asi to tak stejně dopadne :mrgreen: tak děkuji za rady :kytka: a doufám že se to nějak vychytá :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí

Poradna o autosedačkách