Thermoprádlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7592
22.11.10 14:18

Thermoprádlo

Kupovala jste některá thermoprádlo bez zkoušení manžela? Manža má jedno doma, tak uvažuji, že bych koupila jako překvápko, ale nevím jestli mu sedne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
22.11.10 14:53

Já jsem kupovala pro manžela bez manžela. :lol: Myslím, že to v pohodě odhadneš, triko jsem neřešila (to spíš řeším ty nethermo), je pružné, zato spodky… :roll: Má moc dlouhé nohy… Ale koneckonců - vyměnit to můžeš vždycky, ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
22.11.10 14:58

Já manželovi kupuju všechno sama, vždy to odhadnu dobře. Prodavačka by ti měla případně poradit. Např. jsem kupovala termo-spodky na běhání a ona říkala, koupit menší, že se roztáhnou. a měla pravdu.
Určitě dobře nakoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
23.11.10 14:00

a jakou značku nejčastěji kupujete? A přes net nebo radši v kamenném obchodě? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
23.11.10 14:06

Já jsem kupovala v kamenném obchodě, abych lépe viděla ty velikosti. A kupovala jsem to v pracovních oděvech, výrobce „Jíří Palička Hluboká nad Vltavou“. Paní mi řekla, že materiál je stejný jako na značkových výrobcích, ale cena je někde jinde.
Kupovala jsem toho hodně, triko s kr.r., triko s dl.r., spodky, šátek, tílko, dlouhé spodky a vše je kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.11.10 14:11

Já jsem kupovala na moira.cz - s moirou máme dobré zkušenosti už z minula, tak snad to co jsem objednala bude stejně kvalitní. Kupovala jsem na manžela i na bráchu :) a myslím si že ty velikosti mám v oko, ale to se dozvím až za pár dní kdy mi to příjde :) :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný