Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.
Mam dotaz na ty co chodi davat vyvolat fotky do Rossmanna. Dala jsem tam cd v utery. V patek mi na sledovani zasilky napsali, ze je zpracovana a z fotolabu odeslana. Je mozne ze uz to tam bude? Nebo mam cekat do pondeli? Dekuji
Ano,je to mozne,vetsinou odpoledne uz je zakazka na prodejne.
Dnes uz tam ale asi nedojdes,kdyz je 16h,ne?
Tak zrejme pockas do pondeli.
V sobotu zakazky nechodi.
Mě poslali email,že je možné vyzvednout druhý den na pobočce ![]()
ahojky, vzhledem k tomu, že je stále akce, tak bych počkala na pondělí. Já se tam hnala, ale na prodejně to ještě nebylo
bylo to až ten další den, ačkoliv údajně zpracováno bylo ![]()
Ja to mam v obchodnim centru, takze otevreno maji. Jsem natesena, tak jsem si rikala, ze bych tam zkusila zajet… No nevim. Je otazka zda-li zpracovane zakazky rozvazi vecer nebo rano… Coz by znamenalo, ze to tam bude az v pondeli.
Tak jsem nakonec dohledala telefonni cislo. Bude to az v pondeli kolem poledne ![]()
další den se myslí další pracovní den a rozvoz bývá od pondělí do pátku.
Ti nezbývá nic jiného než vydržet, mě to pak nepřivezli ani to pondělí, lítala jsem tam denně, ale paní říkala, že dokud bude ta akce, tak se to nezlepší, lidi si nechávají dělat plné krabice ![]()
Foto 10×15 za 1,– aspon kvuli teto akci jsem to tam dala. Vyvolavam k vanocum asi 650 fotek tak bylo prijemny zjistit ze jedna fotka nebude za 2,50 kc
Jo je to platné do konce listopadu, ještě nafocujeme, co se dá a posledního to dám vyvolat, už jsme takhle nechali přes 300 fotek
Přeci jenom babičky jsou nadšené z tolika fotek a my dost ušetříme ![]()
ty ji,no tak to musím rychle objednat
Platí ta cena i při objednání přes net?
Jj. Myslim ze jo. Ale maji to totalne pretizeny. Nemela jsem na to nervy a radsi jsem to tam dovezla.
Cena platí přes net a terminál na prodejně, to já si tam dojedu, za ty prachy ![]()