Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s těmito porodnicemi? 😊
@Terezie28 píše:
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s těmito porodnicemi? 😊
Co jsem tak slyšel, tak z těch dvou je nejlepší u Apolináře. Ale vesměs je to jedno, v jedné je skvělé zázemí v druhé personál a ve třetí jídlo.
Vzhledem k příspěvkům dole, ten můj upravuji. Nebyl založen na vlastních zkušenostech, které jsou vzhledem k mému pohlaví vyloučené.
Příspěvek upraven 30.05.22 v 09:48
Podolí. Rodila jsem tam 2× a znovu bych si vybrala opět tuto porodnici. Od poradny, ultrazvuků až po šestinedělí jsem nenarazila na nikoho, kdo by byl nepříjemný. Personál je ochotný, příjemný, zkušený. Pěkné vybavení. ![]()
Příspěvek upraven 30.05.22 v 09:15
@Prostě Vodnář píše:
Co jsem tak slyšel, tak z těch dvou je nejlepší u Apolináře. Ale vesměs je to jedno, v jedné je skvělé zázemí v druhé personál a ve třetí jídlo.
Hlavne prosim nee Apolinář, zkusenost mam celkem cerstvou a zazitek dost tragickej.
![]()
Rodila jsem jednou na Bulovce a trikrat v Podoli. Kdyby bylo nejake priste (coz nebude), tak nevaham a opet volim Podoli. Od Apolinare mam neprijemnou zkusenost s gyn. operaci. A znama odtud ma prisernou zkusenost s porodem.
Edit: chybka, puvodne jsem napsala, ze bych priste volila Bulovku. Ale volila bych Podoli.
Příspěvek upraven 30.05.22 v 12:05
@Terezie28 to je dobre, jak jen ze ho nekdo zminil, tak abys ani uvazovat nezacala.
Ja pak dost litovala, ze jsem nevzala podoli. ![]()
2× Podolí a teď bych tam klidně rodila znova, ale bohužel už to máme daleko. Jediné co bych vytkla je jídlo.. to bylo děs a hrůza.
Na každé porodnici najdeš něco nebo někoho kdo nebyl spokojený..
U druhého jsem měla štěstí na nadstandard a to bylo úplně super
PA výborné u obou porodů.. hlavně se mi líbil ten komfort na porodní boxu, kdy jsem mohla většinu doby trávit ve sprše, která hodně ulevila od bolestí.
Já rodila U Apolináře a v Podolí a obě porodnice mohu doporučit ![]()
2× Podolí. Poprvé celkem smůla na velmi nemilou PA, ale i tak celkem dobrý. Podruhé bez jakýchkoli výtek. Snad jen to jídlo, toho je celkově hrozně málo (jsem myslela, že večeře je odpolední svačina), a někdy je dost nepovedené (to pak ani nevadí, že je ho málo) 😄.
Jinou porodnici jsem nezkoušela, tak nemám srovnání.
Kazdr ma svoje. Podoli ma super porodni box a vyhled na reku, kdyz nas stesti. Pokoje po rekonstrukci jsem nevidela, snad uz je to lepsi. Krc ma porodni boxy mizerny, ale super sestinedeli. ![]()
Já rodila dvakrát v Thomayerce, jednou u Apolináře a do Podolí jsem chodila na genetiku a byla jsem tam na odběru plodovky.
Za mě rozhodně ta Krč, kdybych měla rodit po čtvrté ( což se teda nestane
),jdu zase tam. Nemám vůbec nic na co bych si mohla stěžovat…a jako bonus tam jsou všechny pokoje po jednom nebo po dvou a každý má svou koupelnu a WC
s
S nejmladší dcerou jsem byla na tom jednolůžkovém a nemohla jsem si to vynachválit ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.