Thomayerka nebo Podolí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
248
30.5.22 08:49

Thomayerka nebo Podolí?

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s těmito porodnicemi? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
30.5.22 08:58
@Terezie28 píše:
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s těmito porodnicemi? 😊

Co jsem tak slyšel, tak z těch dvou je nejlepší u Apolináře. Ale vesměs je to jedno, v jedné je skvělé zázemí v druhé personál a ve třetí jídlo.

Vzhledem k příspěvkům dole, ten můj upravuji. Nebyl založen na vlastních zkušenostech, které jsou vzhledem k mému pohlaví vyloučené.

Příspěvek upraven 30.05.22 v 09:48

• Citovat
  • Upravit
4961
30.5.22 09:13

Podolí. Rodila jsem tam 2× a znovu bych si vybrala opět tuto porodnici. Od poradny, ultrazvuků až po šestinedělí jsem nenarazila na nikoho, kdo by byl nepříjemný. Personál je ochotný, příjemný, zkušený. Pěkné vybavení. :palec:

Příspěvek upraven 30.05.22 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
30.5.22 09:14

Podoli, spokojenost maximalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
30.5.22 09:29
@Prostě Vodnář píše:
Co jsem tak slyšel, tak z těch dvou je nejlepší u Apolináře. Ale vesměs je to jedno, v jedné je skvělé zázemí v druhé personál a ve třetí jídlo.

Hlavne prosim nee Apolinář, zkusenost mam celkem cerstvou a zazitek dost tragickej. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.5.22 09:29

@DandátkoP o něm ani neuvažuji. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14695
30.5.22 09:35

Rodila jsem jednou na Bulovce a trikrat v Podoli. Kdyby bylo nejake priste (coz nebude), tak nevaham a opet volim Podoli. Od Apolinare mam neprijemnou zkusenost s gyn. operaci. A znama odtud ma prisernou zkusenost s porodem.

Edit: chybka, puvodne jsem napsala, ze bych priste volila Bulovku. Ale volila bych Podoli.

Příspěvek upraven 30.05.22 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
30.5.22 09:35

@Terezie28 to je dobre, jak jen ze ho nekdo zminil, tak abys ani uvazovat nezacala.
Ja pak dost litovala, ze jsem nevzala podoli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
30.5.22 10:19

2× Podolí a super, doporučuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3195
30.5.22 10:21

Já rodila v Thomayerově n. a v Podolí. Za mě obě ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
30.5.22 11:06

2× Podolí a teď bych tam klidně rodila znova, ale bohužel už to máme daleko. Jediné co bych vytkla je jídlo.. to bylo děs a hrůza.

Na každé porodnici najdeš něco nebo někoho kdo nebyl spokojený..
U druhého jsem měla štěstí na nadstandard a to bylo úplně super

PA výborné u obou porodů.. hlavně se mi líbil ten komfort na porodní boxu, kdy jsem mohla většinu doby trávit ve sprše, která hodně ulevila od bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.22 11:25

Já rodila U Apolináře a v Podolí a obě porodnice mohu doporučit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
30.5.22 14:20

2× Podolí. Poprvé celkem smůla na velmi nemilou PA, ale i tak celkem dobrý. Podruhé bez jakýchkoli výtek. Snad jen to jídlo, toho je celkově hrozně málo (jsem myslela, že večeře je odpolední svačina), a někdy je dost nepovedené (to pak ani nevadí, že je ho málo) 😄.

Jinou porodnici jsem nezkoušela, tak nemám srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
30.5.22 14:27

Kazdr ma svoje. Podoli ma super porodni box a vyhled na reku, kdyz nas stesti. Pokoje po rekonstrukci jsem nevidela, snad uz je to lepsi. Krc ma porodni boxy mizerny, ale super sestinedeli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
21.6.22 12:25

Já rodila dvakrát v Thomayerce, jednou u Apolináře a do Podolí jsem chodila na genetiku a byla jsem tam na odběru plodovky.

Za mě rozhodně ta Krč, kdybych měla rodit po čtvrté ( což se teda nestane :mrgreen: ),jdu zase tam. Nemám vůbec nic na co bych si mohla stěžovat…a jako bonus tam jsou všechny pokoje po jednom nebo po dvou a každý má svou koupelnu a WC :) s
S nejmladší dcerou jsem byla na tom jednolůžkovém a nemohla jsem si to vynachválit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková