Tip, kam letět na Vánoce

4749
3.10.25 08:43

Tip kam letet na vanoce

Ahoj,
je tu nekdo kdo rad cestuje, a to i o vanocich?
Posledních par let stridame, ze jsme doma nebo venku a letos jsme meli byt doma, ale rodina neprijede, tak jsme si rekli, ze vyrazime ven nekam.

Zijeme u Alp, takze zimy a lyžování mame dost, tak bysme radi nekam do tepla. V poslednich letech jsme byli v New Yorku, Coloradu, to bylo fajn ale zima. Tak pak jsme byli v Bangkoku a Bali a loni na Okinawe a pak cestovali kolem Osaky. Tam to bylo super klima, byla tam americka vanocni vesnička, takze ty vanoce tam byly pekny, zvlast pro dceru, ktera chtela neco vanocniho.
Takze letos chceme neco, kde bude idealne vanocni atmosfera a zaroven teplo. Napadla nas Florida, ale tam jsme se nedavno vratili od rodiny co tam zije a nemam chut tam letet znova. Takze vlastne nevim kam. Chceme letet na 3 tydny, takze vzdalenost zas tolik nehraje roli.

Mate nekdo tip kam? Napadla me jeste SrinLanka, byt je tam male zastoupeni krestanu, pry je to tam oficialni svatek a mohlo by to tam byt trochu vanocni atmosfera, videla jsme, ze perodavaji strimky, vanocni dekorace, betlemky, pulnocni mse, tak me napadlo pronajmout si tam dum, projet si ostrov, ale nevim jak to tam na ty vanoce presne byva. Byl tam nekdo v tuto dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9051
3.10.25 09:32

Můj sen je, že bych někdy chtěla vidět přes svátky právě New York. Mám ráda jejich výzdobu, filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.10.25 09:38

Taky bych jela do New Yorku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9051
3.10.25 09:39
@beruska777 píše: Více

Oni už tam byli. Chce něco nového vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.10.25 09:52

Zkusila bych Jižní Ameriku, Karibik, Kostarika nebo Mexiko. Filipíny by taky mohly být fajn :) Srí Lanka je můj sen, ale přes ty Vánoce si úplně nemyslím, že to tam bylo nějak extra, možná jen v těch větších městech nebo hlavním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.10.25 09:53

Bylo jsme v Ománu týden před Vánoci, bylo tam také krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
3.10.25 10:15

@Karkulka38 V Ománu slaví Vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
3.10.25 10:42

Karibik, konkr trebas Bahamy ci dalsi z mnoha karibskych ostrovu; me osobne trebas laka i Mexiko - plaze v mesteckach pod Cancunem…

Jak pises, ze jste byli u rodiny na floride a uz nikdy vice - ja trebas se s rodinou tam rada uvidim, pokecame, pobavime se, ale po par hodinach se tesim na sve soukromi a klid na hotelu. Nejsem vubec pritelem tzv sockovani a setreni tohoto tipu na dovolenych.
Pribuzni si sice ze zacatku jakoby urazili, ze pohrdame jejich pristresim a nezistnosti, ale vysvetlili jsme jim, ze to fakt neni vubec o nich, ale ze my to tak na nasi dovce chcem a ze pres to fakt nejede vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
3.10.25 10:56

Co Austrálie nebo Nový Zéland, větší město - Sydney, Melbourne, Auckland?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.10.25 11:14
@Ahep píše: Více

To nemyslim, ze uz nikdy vice, jen jsme tam byli tento rok a ja uz tam byla parkrat, mam ji celou procestovalou a nechce se mi tam ted jet znova. Rodinu samozrejme rada uvidim, ale oni leti do Portorika na vanoce na dovcu. Leda uvazovat jeste o nem..a pronajmout si neco sveho a potkat se tam s nimi, pokud to projde pres manzela, on nemusi sestrenice manzela, takze si myslim, ze bude chtit byt na vanoce bez nich :))

@Pučálkovic.Amina to uz mi prijde daleko, ja sama tam byla jako mlada na pracovni vizum a ta cesta je dlouhá, na druhou stranu vlastně mozna proc ne..pouvazuji..i kdyz vic se priklanim jet nekam do jine kultury, kde by byl jen i nadech vanoc..ale pouvazuji, dik za tip, nejak mi ani neprislo na mysl jet tam, tak rozhodne nevylucuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
3.10.25 11:26
@astoret píše: Více

Tak ja teda vsema 10 doporucuji Singapur! Mesta, futuristicky park, plaze nedaleko, krasna vyzdoba, na Orchard road svetelna show a nadherna! Vanocni trhy, dekorace..jako podle me to splnis co ocekavas, 30 stupnu ca, jina kultura a zaroven vanocni atmosfera..

https://m.youtube.com/…/fFHPUdQUtTE. Mrkni, ja tam byla mino vanoce a krasny na vanoce se tam chystam, akorat mi to potad nevychazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
3.10.25 11:45

Do nekterych exotickych statu je vhodna konzultace v ockovacim centru (tropicke choroby a jine..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.10.25 11:55

@Pučálkovic.Amina měli normálně stromek a výzdobu, dál jsem nepídila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.10.25 12:07
@jejjej píše: Více

To vim, uz nejaky cas cestuji, to je to nejmensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.10.25 12:12
@ahhotep píše: Více

Teda to me hodne zaujalo, protoze i koukam, ze to leta z Mnichova, coz mame ca 2 hod nebo z Vidne coz jsou 3 hodky od nas, coz by bylo super a dokonce primy let. Je to sice takova ta kycovita vyzdoba a svetla, ale dcera to miluje, na te Okinawe byla v sedmem nebi v te americke vesnici, stejne tak v USA, ze kazdy dumel vyzdobu a svetylka.. A koukam, ze to leta i ze Singapuru do Kuala Lumpur ca hodina letu, coz by bylo taky fajn, tam byl manzel pred par lety na sluzebni ceste a rikal, ze by se rad vratil. Singapur je docela maly na 3 tydny, tak by se to dalo zkombinovat. Tak to diky za tip taky, o tomhle budu hodne uvazovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí