Tip, kam letět na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
4.10.25 15:54
@Monik29 píše: Více

No ja to zatim rozhodla na ten Singapur/Malajsie a porad me laka ta Sri Lanka, takze zatim to vypada jedno nebo druhe, byla jsem tam pred x lety, jeste jako mlada batuzkarka s kamarady, meli jsme pronajaty domek u plaze, byli jsme teda mimo vanoce, ale bylo to krasne. Pronajali jsme si tam mistniho kuchare a varil nam jejich jidla a bylo to takove pohodove. Porad se mi libi predstava si pronajmout tam domek nekde u plaze, pohoda a klid, zajet si do mesta nasat trochu toho ruchu a vratit se a mit doma navareno neco exotickejo, ryby, udelat si malynstromek nebo palmicku si ozdobit a mit to takovy klidny..a pak po svatkach to tam procestovat a připadne zmenit i bydliste na druhou cast pobytu jinde zas..vcera jsem koukala na youtube na nejake cestoovatele a i tam se da najit menši vanocni atmosfera ve vetsich mwstech jsou i ozfobene atromky, krestanske komunity delaji mse, zpivaji koledy, hkavni ukice a namesti maji krasne vyzdoby.. a docela me prekvapilo, ze ty vanoce jsou tam znatelne, takze porad ta sri lanka u me mirne prevazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí