Tip na dárek pro 3-4letou slečnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12262
9.9.13 16:26

tip na dárek pro 3-4 letou slečnu

Holky hoďte mi nějaký tip na dárek pro dceru, mám dojem že má už vše. má kočárek, postýlku i mimi panenku, kuchyňku, vše okolo domácnosti(žehlička, vysavač…) má plno barbie, plno lega, domek pro panenky, dětský foťák… prostě vše na co vzpomenete, ne že bychom jí tak rozmazlovali ale jsme velká rodina, když dostane na narozky a Vánoce od babiček, tetiček atd. tak je dárků kopa. letos dostane od nás lyžařské vybavení a nějakou hračku k tomu, od našich brusle ale co dál, co si "objednat " u rodiny ať malé koupí to fakt netuším:-( zas nechci jen splnit povinnost aby malá něco dostala, ale hlavně aby jí to bavilo a hrála si s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
9.9.13 16:29

Vodovky, křídy, tabuli, pastelky apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.9.13 16:31

To vše už má, dcera je hodně výtvarně zaměřená takže věci tohoto typu dostává i běžně přes rok, malování miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
9.9.13 16:44

Nevim jestli je dcera paradnice ale nase neter ocenila kabelku, detske sperky a sminky, sponky, gumicky, tetovacky, vonavka, a vzdycky ji potesi omalovanky a takove ty naucne sesity a k tomu vzdy mega fixy, vysychaji celkem rychle, kdyz je neustale zapomina zavirat takze nove vzdycky s nadsenim oceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.9.13 16:46

Parádnice je, kabelky má 3, dvoje takové ty dětské náušnice klipsy, korunku k tomu atd. sponky bohužel nevyužijeme, ač má dcera už 3,5 roku tak má pořád na hlavě ježečka, skoro jí to neroste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tea25
9.9.13 16:49

A co nejakou hru od firmy Mindok? Rozarka v tomhle veku dostala tucnaky na ledu a zamecke schody a jsou super - jsou tam ruzne urovne a bavi to i nas dospele
 http://www.mindok.cz/…/smart-hry-3

• Citovat
  • Upravit
Libuše M.
9.9.13 16:50

My koupili ke 3. narozeninám trampolínu, ale nevím, jestli nebydlíte v paneláku :) - trampolínu o průměru 3 m

• Citovat
  • Upravit
14367
9.9.13 16:52

@martulkasloník prodejní stánek i s kasou, doktorský kufřík, kolo, koloběžku, razítka, nějaké hry-pexeso, domino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.9.13 17:01

Malou trampolínu jsme kupovali letos v tescu ale je na zahradě, máme dvojpokoják :mrgreen: koloběžka super, tu plánuji na narozky(má v březnu) přes zimu by jí to tam jen leželo, kufřík lékařský i k tomu dr. obleček má z loňských vánoc, i takové toho my little poníka co se ošetřuje, pexeso můžeme zkusit, před pár měsíci jsme zkusili a moc to nechápala co po ní chci, domino má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.9.13 17:01
@Tea25 píše:
A co nejakou hru od firmy Mindok? Rozarka v tomhle veku dostala tucnaky na ledu a zamecke schody a jsou super - jsou tam ruzne urovne a bavi to i nas dospele
http://www.mindok.cz/…/smart-hry-3

super díky za tip, a máš s nějakou hrou přímo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tea25
9.9.13 17:08

No jak jsem psala, Rozarka ma Zamecke schody, ty dostala myslim, kdyz ji bylo 3,5 nebo 4, ted presne nevim, jestli to bylo k narozeninam nebo vanocum
a kdyz ji bylo 4,5, tak dostala tucnaky na ledu, oboje je super
kamaradky pro mladsi deti kupovaly Den a noc, ale to mi prijde takovy moc detsky, ze si s tim vydrzi hrat jen par mesicu, kdezto ty ostatni hry jsou v podstate az do dospelosti
v rijnu chodime v Praze do divadla Minor na festival Struny detem a tam je otevrena herna pro deti, kde si muzes vyzkouset vsechny mozne spolecenske hry, my tam prave vloni vyzkousely ty tucnaky, takze bylo jasne, ze to Rozarka chape, pak uz stacilo napsat Jeziskovi… 8) :)

• Citovat
  • Upravit
12262
9.9.13 17:15
@Tea25 píše:
No jak jsem psala, Rozarka ma Zamecke schody, ty dostala myslim, kdyz ji bylo 3,5 nebo 4, ted presne nevim, jestli to bylo k narozeninam nebo vanocum
a kdyz ji bylo 4,5, tak dostala tucnaky na ledu, oboje je super
kamaradky pro mladsi deti kupovaly Den a noc, ale to mi prijde takovy moc detsky, ze si s tim vydrzi hrat jen par mesicu, kdezto ty ostatni hry jsou v podstate az do dospelosti
v rijnu chodime v Praze do divadla Minor na festival Struny detem a tam je otevrena herna pro deti, kde si muzes vyzkouset vsechny mozne spolecenske hry, my tam prave vloni vyzkousely ty tucnaky, takze bylo jasne, ze to Rozarka chape, pak uz stacilo napsat Jeziskovi… 8) :)

super díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.13 10:42

Už jsem to psala do několika fór - letos frčí Furby, barbíny - v reklamě jsem viděla nějakou svítící mořskou pannu Barbie, která je voděodolná a může se s ní dcera koupat ve vaně. Potom holčička určitě uvítá nějakého plyšáka, modelínu, hopsadlo nebo holčičí lego :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.9.13 13:06

@ClaudiaCardinale jaké myslíš hopsadlo? dcera má takového toho hopíka, ale už je jí to i malé. lega má už několik, dvě plné krabice :mrgreen: tu mořskou pannu má ale bavila jí pár dnů, teď tam leží stejně jako ostatní barbíny :mrgreen: ale furby dobrý tip díky, já měla furby ještě jako malá holka, tehdy začínal mekáč a dávali to k happy mealu takové malé furbíky, mám je dodnes, ale jen hrají nic jiného neumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.9.13 13:16

Koukala jsem na ty furby, uff to jsou ceny, máte to někdo? baví to ty děcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí