Tip na výběr matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.7.18 15:45

Tip na výběr matrace

Ahoj maminky, nějaké rady k výběru matrace? Sestra mi poslala akorát tohle: ***.

edit admin - propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pet p
19.7.18 16:11

Pro mě osobně jsou důležité materiály, z jakých je matrace vyrobena. Nemám důvěru v made in china. Jo a aby matrace nezapáchala (např. kvůli zápachu z lepidla jsem vracela matraci do dětské postýlky od firmy Madex, která nevyčichla ani po 14 dnech, a koupila jsem pak jinou, od polské firmy Scarlett, ta vůbec nezapáchala po žádném lepidle). Pro nás jsme koupili matraci firmy Materasso, výroba na Slovensku, používají vodou ředitelná lepidla, potah jsem vybrala co „nejpřírodnější“, konkrétní složení bambus + polyester.
Ještě jsme zvažovali českou matraci Dřevočal, ale používají lepidla na bázi hořlavých rozpoštědel.
Vyhnula bych se matracím napuštěným rádoby antibakteriálními látkami apod. Čím jednodušší, tím lepší. To je můj názor.
Předtím jsme měli matraci české zn. Tropico, to bych fakt nedoporučila, strašně rychle se proležela a byla na vyhození. Podobnou zkušenost měli i známí.
Jo a známé Dormeo je italská firma vyrábějící v Číně.

• Citovat
  • Upravit
4692
19.7.18 16:27

Máme PerDormire a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.7.18 16:41

máme pružinovou z ikea a vyhovuje nám neskutečně už 5 let, ale nemusí všem, běžte si to osahat a vyzkoušet do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
19.7.18 16:49

doporucuju futon matraci, je to teda trochu vic tvrdy, par dni trvalo, nez jsem si zvykla, ale ted kdyz spim na jiny matraci nez futon, tak je to neskutecny utrpeni :-))

http://www.futoncentre.cz/futony

mame tu kokos-latex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.7.18 17:01

Já doporučuji Purtex vyrábí v čr :D podle videa jak vyrábí matrace tam nejde ani ml lepidla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný