Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak pani doktorka na screeningu nám zamotala hlavu, ta tentokrat vidí kluka ![]()
@TeeeT tu to vypadá vážně na kluka
mám podobnou fotku a kluk to je a už má 3 roky. ![]()
@TeeeT jé tady vidím taky kluka
dneska mi to dr. vysvětloval
že by útvar směřoval dolů u holky
tak si ještě pockate
![]()
Holky ještě jsem našla tuhle fotku k porovnání, není to teda úplně 100% ale podle toho bych asi tipla taky spíše kluka (naše je ta první fotka). I když to zatím není úplně směrem nahoru a hrbolek je více vytyčený dopředu, ale asi opravdu kluk ![]()
@TeeeT asi opravdu ano, na holčičku mi přijde hrbolek hodně nahoru, ale ještě bych to nebrala jako stoprocentní. ![]()
@Sazuka tak mi ještě psala jedna paní, že na to koukám špatně. Dle jejího je to jasná holka, protože to červené je výběžek a to žluté už bude šňůra nebo končetina.
Tak, když to přiblížim, tak to tam opravdu vidím, opravdu budeme muset počkat do další kontroly. Ale je to zábava, sdílím, protože to je opravdu jako věštění z kávové sedliny
![]()
@TeeeT píše:
@Bamboocha89Tak pani doktorka na screeningu nám zamotala hlavu, ta tentokrat vidí kluka
Jo tady už to opravdu vypadá na kluka, tam to bylo vidět špatně
@TeeeT zajímavá teorie, takže jsem zvědavá co to tedy doopravdy bude. ![]()
Každopádně já dávám tip na chlapečka.
![]()
Byli jsme u doktora 12+4 tt a doktor nám to neřekl. Potvrdí na dalším ultrazvuku. My jsme strašně zvědaví.😀 :smiling_face_with3_hearts:Co myslíte? Holčička nebo kluk?
Se mi líbí ty fotky zadků.
u nás teda bylo hodně jasně vidět, že je to kluk, ale v 19tt. Podle mě takhle holka.