Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lulu31181 tady se to nedá určit, miminko tu nemá dobře vidět pohlavní hrbolek, ani není vidět mezi nožky, takže neurčí nikdo. ![]()
@Neri25 žeee, taky mi to tak příjde.😀 👧 😍Těžko ale říct. Každopádně děkuji za názor.
@TeeeT u tvého miminka bych řekla kluk, pokud to je ten pohlavní pahorek, co si myslím.🤔 😀 😍To je tak těžký poznat
@Lulu31181 teda z téhle fotky to nejde odhadnout, zavazí nozicka. ![]()
Ale kluci jsou vesměs poznat dřív než holky ![]()
Já se taky přidám, jestli má někdo tip😅 odhad mi řekla, ale na 80%
Řekla bych holku, ale upřímně netuším zda se na teto fotce koukám na to co si myslím nebo je to uplne jina cast tela
![]()
@Nelinka2 zkoušela jsem😄 a třeba u prvního mi to ukázalo holčičku a byl to kluk, teď to vypadá na naši vysněnou holčičku, ale prstýnek ukazuje kluka, tak tomu moc nevěřím😄 😄
@Anonymní píše:
@Nelinka2 zkoušela jsem😄 a třeba u prvního mi to ukázalo holčičku a byl to kluk, teď to vypadá na naši vysněnou holčičku, ale prstýnek ukazuje kluka, tak tomu moc nevěřím😄 😄
V rodině nám to vycházelo, je to zvláštní ![]()
Ale člověk nikdy neví.
@Nelinka2 prstýnek jsme zase zkoušeli znovu, ukazal pro změnu holčičku, ale dle mudr. je to zase možná chlapeček, no tak nevíme, uvidíme😂
@Anonymní píše:
@Nelinka2 prstýnek jsme zase zkoušeli znovu, ukazal pro změnu holčičku, ale dle mudr. je to zase možná chlapeček, no tak nevíme, uvidíme😂
Těžko říct
![]()
Ja u některých fotek vůbec nepoznám jak to miminko patri
. Jsem rada ze najdu hlavu 😅 ale svůj typ u toho našeho mám. Shodnu se s někým?