Těžké břemeno - bolest břicha

Anonymní
30.3.23 22:34

Těžké břemeno- bolest břicha

Ahoj, v první řadě - ano jsem k*áva :zed: ale i tak mám potřebu sem napsat a poradit se. Jsem v 10tt těhotenství, ale bohužel te není vhodná doba na odpočinek a klid. Stěhujeme se do většího bytu a je to opravdu náročných par týdnu. Musíme dat do kupy byt ve kterým jsme byli co nejdříve (vymalovat apod) aby jsme ho mohli zpátky předat a stěhovat se do nového. To zase znamená třídit spousta věcí do krabic atd. Je to pro mě náročný přítel samozřejmě všechnu těžkou práci udělá, ale je na to taky sám, tak se snažím aspoň s něčí pomoct. No každopádně dneska jsem myla pračku chtěla jsem ji umýt i zezadu a hlavně umýt podlahu pod ni přítel vyklizel pudu tak jsem proste pracku vzala a odsunula. V tu ránu neskutecna bolest břicha. Která teda teď trochu přešla. Ale stejně se bojím. Mate některá zkušenost? Jsem to ale blba ze jsem se na to nevykašlala …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35929
30.3.23 22:48
@Anonymní píše:
Ahoj, v první řadě - ano jsem k*áva :zed: ale i tak mám potřebu sem napsat a poradit se. Jsem v 10tt těhotenství, ale bohužel te není vhodná doba na odpočinek a klid. Stěhujeme se do většího bytu a je to opravdu náročných par týdnu. Musíme dat do kupy byt ve kterým jsme byli co nejdříve (vymalovat apod) aby jsme ho mohli zpátky předat a stěhovat se do nového. To zase znamená třídit spousta věcí do krabic atd. Je to pro mě náročný přítel samozřejmě všechnu těžkou práci udělá, ale je na to taky sám, tak se snažím aspoň s něčí pomoct. No každopádně dneska jsem myla pračku chtěla jsem ji umýt i zezadu a hlavně umýt podlahu pod ni přítel vyklizel pudu tak jsem proste pracku vzala a odsunula. V tu ránu neskutecna bolest břicha. Která teda teď trochu přešla. Ale stejně se bojím. Mate některá zkušenost? Jsem to ale blba ze jsem se na to nevykašlala …

Klid, nic se nestalo. Bolest tě včas varovala, že to nemáš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
30.3.23 23:32

Myslím že to bude dobré, pokud nekrvácíš a bolest odeznívá, nejspíš to byl děložní vaz který je teď napnutý a natahuje se.

Počkej až si pšikneš ve špatné poloze a neptej se, jaká to je, protože to muže být pokaždé jiná. :D

Já si takhle pšikla někde kolem 10tt v leže na boku až jsem bolestí měla slzy v očích, nic se nestalo.

A v šestém týdnu jsem uklouzla na ledu a švihla sebou na zem. A taky v pohode :oops:

Miminko je dobře chráněné a jak se píše výše, bolest tě varuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí