Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky já vím že asi není naděje ale potřebuji jestli nemá někdo zkušenosti minulý týden sem byla na krví a hodnota byla 92530 a včera sem byla na odběrech a dneska sem si volala na výsledky a bohužel to. kleslo nevím teda na kolik
92530???
to je strašně moc, v kterém jsi týdnu?
Osobní zkušenost nemám, nagoogleno (bohužel) hodně. Klesání značí konec, řekla bych, tak na 99,9 %, pokud už ovšem nejsi za HCG vrcholem, kdy pak klesá, tedy po 16. - 20. týdnu…
@ZuzanaBartonova17 já mám zkušenost, plod rostl pomalu, byl menší, ale v 8tt se ukázalo slabé srdicko HCG bylo přes 80tis. za tři dny 70tis a už srdicko nebylo. Zamlklé těhotenství.
Podporou ti muže být, ze teď jsem ve 12tt a zatím vše vypadá dobře
![]()
@TeeeT děkuji za útěchu ale snažili SME se 3 roky mám doma 7 letou holčičku která je postižena ale chtěli SME druhé ale teď nevím jestli už to nevzdám
Holky není to moc.. Je to běžná hodnota, bohužel je to planá naděje, protože to ze začátku všechno vypadá pozotivne HCG i plod roste a pak zamlkne
je mi to moc líto.
@ZuzanaBartonova17 Tak to je mi líto, šance, že to bude ok, je zanedbatelná, vlastně leda by selhala laboratoř nebo to bylo vícečetné těhotenství a jeden plod se přestal vyvíjet. Přesto držím pěsti, drž se!
@TeeeT děkuji 4.4 mám jít na kontrolu takže budu počítat s tím že mě pošle do nemocnice
@TeeeT Na mě to zprvu působilo (zakladatelcina téma), že ještě zakladatelka třeba nemá těhotenství potvrzené, proto by to bylo hodně. Jinak ano, rozpětí jsou široká…
@Catalinn děkuji už od začátku těhotenství jsem měla hodně vysoké hodnoty hcg asi týden po vynecháni MS jsem měla hodnotu 2500 ale nebylo nic vidět za dva dny jsem měla 4500 a byla malá dutinka
Ale až teď holky mám teda velký výtok a bolí mě strašně prsa
@ZuzanaBartonova17 píše:
Ale až teď holky mám teda velký výtok a bolí mě strašně prsa
To dela to hcg…
@j.a.n.i1 to já vím ale to hcg mám vysoké už dlouho a až teď mě pořádně bolí prsa a ten výtok taky až teď