Tipy, jak a kam uklidit hračky

1402
21.11.12 19:32

Tipy, jak a kam uklidit hračky

Ahoj, napadlo mě, zda by někdo poradil svoji vychytávky na uklízení hraček. Máme spoustu beden a organizérů, ale hraček spoustu a místa míň a míň. Za každý tip budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
21.11.12 19:35

Ja budu ted kupovat v ykey ten latkovy valecek na hracky, jinak me napadlo ted pod postel :lol:,do uloznyho prostoru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.12 19:35

Osobně si myslím, že to prostě vytřídit s čím si vyhrají nejvíc a ostatní schovat na půdu (nebo někomu prodat) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.11.12 19:37

Jsem zvědavá, co kdo poradí. úložné boxy pod postel? police s fochy a na to krabice-nějaké barevné na drobnější hračky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.11.12 19:44

No ja hlavne doma udrzuju pocet hracek na snesitelne urovni (tzn. dostane novou, proberu starsi a ty s kteryma si nehraje ty zas prodam)..prijde mi zbytecny aby dite melo plnej pokoj kravin.
jinak pouzivame ulozne boxy z ikei a ruzne skrinky a policky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.11.12 19:46

Ahoj máme krabice z Ikey a ty jsem nacpala co látkového hradu, který jsme koupili malé v kauflandu na Valentýna :mrgreen: tam se vleze hraček :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.11.12 19:51

Nejvíc volného místa je na stropě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.11.12 19:54
@Jura007 píše:
Nejvíc volného místa je na stropě… ;)

Zní to zajímavě, ale teď mi poraď jak tam ty hračky udržet :?: :think: (máme sádrokartonové stropy a příčky, jedině se navrtat do profilu :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
21.11.12 19:57

Já myslela třeba na některé stavebnice a tak. Já jsem přemluvila šváru, aby mi ušil něco jako vak na boty a tam dáme stavebnice seva, co dostanou děti k vánocům a zavěsíme na skříň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.11.12 19:57
@IvkaH píše:
Zní to zajímavě, ale teď mi poraď jak tam ty hračky udržet :?: :think: (máme sádrokartonové stropy a příčky, jedině se navrtat do profilu :think: )

No právě mezi sádrokartonem a stropním překladem je místa dost…
V minulém bytě jsem měl takové úložné podhledy ve stropě chodby. Tam se vlezlo kufrů a pytlů s oblečením… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
21.11.12 20:22
@mischelinmisa píše:
Ahoj, napadlo mě, zda by někdo poradil svoji vychytávky na uklízení hraček. Máme spoustu beden a organizérů, ale hraček spoustu a místa míň a míň. Za každý tip budu ráda :)

Doporučuju probírku :lol: Poškozené vyhodit, s čím si hrají nechat a zbytek rozdělit -podle věku dětí-co je pro menší děti než máš doma, tak to musí pryč :mrgreen: zbytek do krabice(na půdu, do komory, do sklepa…)a postupně vytahovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
21.11.12 20:28

@monalka Já to mám právě tak, že nejmenšímu jsouu 4m a nejstaršímu 3roky, tak se mi to nechce vyhazovat, abych to pak zase kupovala. No nejsem cvok :) Rozbitý hračky vyhazuju hned, ale tak mě napadlo, že dám pryč plyšáky, stejně to jsou jen lapače prachu a zabírají celý úložný prostor v lavici. Tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.12 20:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.11.12 20:48

Ja dost probiram a chovavam do sklepa a obca vytahnu. Taky mam deti dva roky od sebe, takze momentalne jsou v kurzu hracky pro mimi a pro vetsi. I ty miminci byly pro dceru jakoby novy.

jinak taky to nemam nejak promysleno, chtela bych hracky tridit, abych vedela i ja, kde co je, ale mame malo mista i na krabice, takze jednotlive krabice nejsou ani na jednom miste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
21.11.12 22:30

Angua, odkaz na parádní stránky… :palec:
Jsem ikeomaniak a ty stránky mě opravdu nadchly, neměla jsem o nich ponětí… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí