Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Krásný večer. Nevíte někdo o nějakým krásným místečku pro stanování? Kde můžete nechat auto poblíž nebo nejlépe hned u sebe vedle stanu? Pojedem 2 lidi, já a přítel. Děti ani zvířata nemáme
Jsme z Královéhradeckého kraje, takže něco tu. Nebo se nebráníme jet klidně až na konec republiky. Co jsem tam koukala na netu tak zatím mi nic nevytřelo oči. Třeba se tu někdo najde kdo bude o něčem hezkým vědět
Nejlíp třeba někde u vody, né na úplné samotě. Nebo naopak někde nahoře na kopci, s krásným výhledem. Nebo možnost dojít si do nějaký hospůdky kde uvaří. Něco kde je poblíž nebo na místě nějaká zábava
Díky všem za tipy ![]()
Ahoj, těch kempu a míst je strašná spousta.
My milujeme Český ráj, tam je spousta kempů, krásná příroda..máme děti, takže spíš jezdíme tam kde je pro děti rušno ![]()
Každý rok jezdíme většinou jinam, buď stan nebo chatka.
Nejsme nároční, stačí dobre místo čisté zázemí, pro děti vyžití a voda, v noci klid
a taky dobré východisko pro výlety..
Asi bych se odpichla od toho co byste chtěli vidět a hledat v okolí.. Český ráj, Adršpach, Jesenik, Kokorinsko.. tak nějak poblíž..:nevim: dál Hřensko, Děčín, co Ferraty? Jsou tam super.. ![]()
Edit napadá mě koukni na https://www.bezkempu.cz/
@lucynka25 Takhle jsme nikde nebyli. Možná jako děti jo, ale to si nepamatuju už
Ale díky, kouknu na to. ![]()
@vanesskaa00 když jsme byli mladí, bez dětí, neříkám, že už nejsme ![]()
Tak se dost jezdívalo na Slapy a na Mácháč, tam to žije ![]()
Vzdyt tam kousek mate soustavu zatopenych piskoven Oplatil, Ceperka… Tam jsou i hezke a prijemne hospudky.
@vanesskaa00 a odkud jsi spadla?
koukni na Slevomat, romantika nebo bez kempu…jinak na rozkoši máš 3kempy
My se chystáme do kempu Stříbrnak, ale to máte kousek. Pak se mi hodně líbil kemp Pilák ve Žďáru nad Sázavou.