Tipy na léčbu zánětu spojivek

Anonymní
27.8.23 13:41

Tipy na léčbu zánětu spojivek

Zdravím, za chvíli to budou 3 týdny co mám zánět spojivek. Zkoušela jsem nejdřív volně prodejné kapky jako Ocuflash, umělé slzy apod., když se to nelepšilo, tak jsem šla k očnímu. Už mám však 2. atb. kapky s kortikoidy (Maxitrol a Spersadex) a taky bez výsledku. Zkouším brát i léky na alergii, mám zapnutou čističku vzduchu, jestli to není z prachu, co druhý den měním ručníky a ložní prádlo a nic. Už jsem z toho zoufalá. Máte nějaké tipy jak si ještě pomoct, něco, co vám zafungovalo? Díky moc..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.8.23 17:53

3 týdny mi přijde jako normální doba léčby zánětu spojivek bez antibiotik. Většinou koupím v lékárně světlík lékařský a dělám z něho výluh, namočím do toho tamponek a třeba 5× denně vytřu oči. Jestli máš atb a nezabraly, tak by to měl dál řešit oční lékař, ne? Co on na to?

• Citovat
  • Upravit
370
27.8.23 22:33

A nemá zánět ještě někdo v rodině? Nebo kočka/pes? My si to takhle loni předávali pořád mezi sebou, a až když jsme týden poctivě kapali všichni najednou, tak byl klid. (a od tý doby nic, ťuk ťuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
28.8.23 05:20

Jestli mas virovy zanet, tak nepomuzou zadny kapky a musis vydrzet. Ja ho mela a trvalo pet tydnu, nez se mi oci daly dohromady. Pomahaly mi hodne umele slzy, mam dobre zkusenosti s kapkami Thealoz Duo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí