Tipy na sebevědomí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Přestala jsem se výrazně líčit, zjistila jsem, že přirozený vzhled působí lépe na ženy a očividně přitahuje i muže. Upravuju vlasy, obočí, maximálně řasenka. Hodně se usmívám, myslím pozitivně, pravidelně cvičím, dosáhla jsem postavy jakou jsem chtěla, nosím pěkné prádlo ( nevím proč ale cítím se tak lépe, sebevědoměji
i když ho nikdo nevidí ).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdelavam se a sportuju. Tim padem mam neco v hlave a citim se dobre zaroven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucius08 píše: Více
To je fakt s tím prádlem! A podobná kouzla dělá i hezké oblečení na doma - nemyslím tím něco nóbl, ale ne vyřazené věci s dírkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sebe - vědomí - být si vědoma sama sebe. Pomohlo se mi poznat sama sebe, vědět za jaké niťky u sebe tahat. Být k sobě laskavá, rozmazilit se a občas být sobecká. Hodně mi pomáhá, když se mi něco povede - v práci, osobním životě, když mám radost sama ze sebe z odvedené práce
- Citovat
- Upravit
Mít se ráda a cítit se spokojeně a dobře ve svém vlastním těle, takže je asi zapotřebí pečovat o své fyzické i psychické zdraví, pak se s radostí začneš usmívat na své okolí, budeš působit mile a uvidíš, co se ti vrátí zpět, většinou je to laskavost. Důležitá je taky podpora partnera a ostatních lidí, kterými se obklopuješ. Řekla bych, že na sebevědomí hodně působí mezilidské vztahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dámy!
Zakládám novou diskuzi - zajímalo by mě, jaké máte praktické tipy na vysoké sebevědomí. Co pro to děláte, jaký praktický věci, co děláte na každodenní bázi…💚
Mě by to zajímalo, ráda bych se něco novýho přiučila + věděla, jak to děláte vy ostatní!😂
Já třeba poslouchám afirmace a v běžným životě to, že dělám to, co udělat chci, řídím se svojí hlavou, hezky se oblíkám, pečuju o sebe…😂
Pojďte do toho!🌟