Tipy na sebevědomí

Miuska1
19.11.24 16:59

Tipy na sebevědomí

Ahoj, dámy!
Zakládám novou diskuzi - zajímalo by mě, jaké máte praktické tipy na vysoké sebevědomí. Co pro to děláte, jaký praktický věci, co děláte na každodenní bázi…💚
Mě by to zajímalo, ráda bych se něco novýho přiučila + věděla, jak to děláte vy ostatní!😂
Já třeba poslouchám afirmace a v běžným životě to, že dělám to, co udělat chci, řídím se svojí hlavou, hezky se oblíkám, pečuju o sebe…😂
Pojďte do toho!🌟

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1237
19.11.24 18:05

Přestala jsem se výrazně líčit, zjistila jsem, že přirozený vzhled působí lépe na ženy a očividně přitahuje i muže. Upravuju vlasy, obočí, maximálně řasenka. Hodně se usmívám, myslím pozitivně, pravidelně cvičím, dosáhla jsem postavy jakou jsem chtěla, nosím pěkné prádlo ( nevím proč ale cítím se tak lépe, sebevědoměji :D i když ho nikdo nevidí ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17260
19.11.24 18:15

Musíš si být jistá sama sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
19.11.24 19:03

Vzdelavam se a sportuju. Tim padem mam neco v hlave a citim se dobre zaroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.24 06:29
@Lucius08 píše: Více

To je fakt s tím prádlem! A podobná kouzla dělá i hezké oblečení na doma - nemyslím tím něco nóbl, ale ne vyřazené věci s dírkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BananovaSusenka
20.11.24 08:50

Sebe - vědomí - být si vědoma sama sebe. Pomohlo se mi poznat sama sebe, vědět za jaké niťky u sebe tahat. Být k sobě laskavá, rozmazilit se a občas být sobecká. Hodně mi pomáhá, když se mi něco povede - v práci, osobním životě, když mám radost sama ze sebe z odvedené práce

• Citovat
  • Upravit
1248
20.11.24 11:06

Mít se ráda a cítit se spokojeně a dobře ve svém vlastním těle, takže je asi zapotřebí pečovat o své fyzické i psychické zdraví, pak se s radostí začneš usmívat na své okolí, budeš působit mile a uvidíš, co se ti vrátí zpět, většinou je to laskavost. Důležitá je taky podpora partnera a ostatních lidí, kterými se obklopuješ. Řekla bych, že na sebevědomí hodně působí mezilidské vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze