Otázky v autoškole 2024
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
www.etesty2.mdcr.cz tady jsiu všechny otázky aktualizované, pod záštitou ministerstva dopravy. Nemůže se stát, že by tam nějaká chyběla. Otevři si soubor všech otázek a projeď si je jednu po druhé. Rozhodně nestačí dělat pořád dokola testy, protože pak se právě stává, že u zkoušky vyjede otázka, kterou neznáš.
Podlední přidávání otázek bylo v červenci, nic nového by tam nyní být nemělo.
Manžel má autoškolu a taktéž odkazuje na stránky etest MD. Můžeš si samozřejmě najít otázky i jinde, ale nikde není jistota, že jsou opravdu aktualizované.
- Citovat
- Upravit
To jsme si asi nerozuměli. Dělám si otázky na MD, ne jenom testy. A právě proto, že jsem to celé prošla, tak teď po aktualizaci, jsem narazila, že když si dělám otázky např v sekci ZÁSADY BEZPEČNÉ JÍZDY (B). Tak mi tam jdou otázky např- Že když řídím vozidlo hromadné dopravy jakou mám mít rychlost-
Nebo -Pokud řídím vozidlo nepřetržitě nad 16 t kdy mám mít přestavku- Nebo otázky na kamion nad 7500 kg.
Tím chci jen říct, že když jsem si dělala otázky posledně, nebylo to tak pro B ale teď ano.
Prostějov teď na ty otázky narážím a neznám je.
- Citovat
- Upravit
Ahojky, chtěla jsem zeptat, děláte právě někdo autoškolu a učíte se otázky z webu Ministerstva dopravy? Před pár dny měli nějaké aktualizace a otázky jsou pozměněné. Nebo nevím jak to napsat lépe. Už jsem si před aktualizací celý Souhrn otázek prošla a vím, když jsem si dělala cvičné otázky na B, neměla jsem tam vše možné otázky na nákladní automobily apod.. docela mě to teď vyděsilo. Zkoušky se blíží a já teď narážím na nové a nové otázky.
Díky za rady