Otázky v autoškole 2024

Anonymní
15.11.24 22:36

Otázky v autoškole 2024

Ahojky, chtěla jsem zeptat, děláte právě někdo autoškolu a učíte se otázky z webu Ministerstva dopravy? Před pár dny měli nějaké aktualizace a otázky jsou pozměněné. Nebo nevím jak to napsat lépe. Už jsem si před aktualizací celý Souhrn otázek prošla a vím, když jsem si dělala cvičné otázky na B, neměla jsem tam vše možné otázky na nákladní automobily apod.. docela mě to teď vyděsilo. Zkoušky se blíží a já teď narážím na nové a nové otázky. :zed: Díky za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20889
15.11.24 23:41

Proč si neřekneš o přesné otázky ve své autoškole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
16.11.24 07:48

www.etesty2.mdcr.cz tady jsiu všechny otázky aktualizované, pod záštitou ministerstva dopravy. Nemůže se stát, že by tam nějaká chyběla. Otevři si soubor všech otázek a projeď si je jednu po druhé. Rozhodně nestačí dělat pořád dokola testy, protože pak se právě stává, že u zkoušky vyjede otázka, kterou neznáš.

Podlední přidávání otázek bylo v červenci, nic nového by tam nyní být nemělo.

Manžel má autoškolu a taktéž odkazuje na stránky etest MD. Můžeš si samozřejmě najít otázky i jinde, ale nikde není jistota, že jsou opravdu aktualizované.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.24 08:02

To jsme si asi nerozuměli. Dělám si otázky na MD, ne jenom testy. A právě proto, že jsem to celé prošla, tak teď po aktualizaci, jsem narazila, že když si dělám otázky např v sekci ZÁSADY BEZPEČNÉ JÍZDY (B). Tak mi tam jdou otázky např- Že když řídím vozidlo hromadné dopravy jakou mám mít rychlost-
Nebo -Pokud řídím vozidlo nepřetržitě nad 16 t kdy mám mít přestavku- Nebo otázky na kamion nad 7500 kg.
Tím chci jen říct, že když jsem si dělala otázky posledně, nebylo to tak pro B ale teď ano. :nevim: Prostějov teď na ty otázky narážím a neznám je.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze