Erasmus v Dublinu nebo Málaga?

Anonymní
13.11.24 18:35

Dublin nebo Málaga?

Ahoj, ve škole máme Erasmus, budou se dělat zkoušky z anglického jazyka do Dublinu nebo do Málagy, nemůžu si vybrat oboje. Za měsíc budou asi zkoušky a já nevím co si vybrat, jestli Málagu nebo Dublin, nikdy jsem tam nebyla tak nemůžu říct. Tak prosím, pokud někdo z vás byl v Málaze nebo Dublinu, podělíte se prosím o své zkušenosti a jestli se vám tam líbilo? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2447
13.11.24 18:41

V Dublinu je draze. Zase si tam ale můžeš přivydělat, případně tam budeš mít víc možností uplatnění do budoucna, pokud by se ti tam zalíbilo nějak víc a chtěla tam zůstat či se tam vrátit. Malaga je levnější, ale brigádu tam, pokud neumíš Španělsky, najdeš dost blbě. A budoucnost tam nenajdeš zcela určitě. Ale je tam krásný počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.11.24 18:41

Na erasmus by to chtělo zvážit spis studijní kriteria než které město je hezci :) jinak obě města jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24631
13.11.24 18:47

Jednoznačně Málaga, nesnáším zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.11.24 18:50

Asi dle toho, co je tvym cilem, co budes studovat, jestli ti jde o anglictinu, jestli mas radeji teplicko nebo spis zimu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.11.24 18:55

Hmmm. Chápu tvoje dilema. Taky bych měla. Málaga teplo, Dublin zase atmoška Irska, puby, divokost. Nevím. Nebyla jsem ani v jednom. Pokud bych si ale musela vybrat, volila bych za sebe Dublin, pro tu živočišnost. Do Málagy bych jela na dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 18:56
@Knihakniha píše: Více

Noo to bude těžší, protože mi jde o angličtinu, ale nesnáším zimu.

• Citovat
  • Upravit
68931
13.11.24 20:25

Pokud ti jde o angličtinu, jeď do Dublinu, tam se na tebe bude hrnout ze všech stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
13.11.24 21:13
@Anonymní píše: Více

Tak v tom případě Dublin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
14.11.24 17:53

Malaga se utapi v povodních.
Kdo ví jak dlouho jim bude trvat úklid atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68931
14.11.24 18:20

@smile_xxx nevím, jak v Dublinu, ale tam, kde jsem byla v Británii, umožňovali erasmakum pobyt na koleji, to se finančně dalo.
Edit - Dublin není Británie, ale podobné kulturní prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze