Erasmus v Dublinu nebo Málaga?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
V Dublinu je draze. Zase si tam ale můžeš přivydělat, případně tam budeš mít víc možností uplatnění do budoucna, pokud by se ti tam zalíbilo nějak víc a chtěla tam zůstat či se tam vrátit. Malaga je levnější, ale brigádu tam, pokud neumíš Španělsky, najdeš dost blbě. A budoucnost tam nenajdeš zcela určitě. Ale je tam krásný počasí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na erasmus by to chtělo zvážit spis studijní kriteria než které město je hezci
jinak obě města jsou fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi dle toho, co je tvym cilem, co budes studovat, jestli ti jde o anglictinu, jestli mas radeji teplicko nebo spis zimu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmmm. Chápu tvoje dilema. Taky bych měla. Málaga teplo, Dublin zase atmoška Irska, puby, divokost. Nevím. Nebyla jsem ani v jednom. Pokud bych si ale musela vybrat, volila bych za sebe Dublin, pro tu živočišnost. Do Málagy bych jela na dovču.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihakniha píše: Více
Noo to bude těžší, protože mi jde o angličtinu, ale nesnáším zimu.
- Citovat
- Upravit
Pokud ti jde o angličtinu, jeď do Dublinu, tam se na tebe bude hrnout ze všech stran.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malaga se utapi v povodních.
Kdo ví jak dlouho jim bude trvat úklid atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx nevím, jak v Dublinu, ale tam, kde jsem byla v Británii, umožňovali erasmakum pobyt na koleji, to se finančně dalo.
Edit - Dublin není Británie, ale podobné kulturní prostředí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ve škole máme Erasmus, budou se dělat zkoušky z anglického jazyka do Dublinu nebo do Málagy, nemůžu si vybrat oboje. Za měsíc budou asi zkoušky a já nevím co si vybrat, jestli Málagu nebo Dublin, nikdy jsem tam nebyla tak nemůžu říct. Tak prosím, pokud někdo z vás byl v Málaze nebo Dublinu, podělíte se prosím o své zkušenosti a jestli se vám tam líbilo? Moc děkuji.