Tipy na výlet Jihlava

259
9.8.12 06:57

tipy na výlet Jihlava

Ahoj tety. Dnes mám nějakou cestovatelskou náladu. Ráda bych se synkem - 3 roky někam vyrazila. Jsme z Jihlavska. Vůbec mě nenapadá nějakej originální program, v ZOO jsme byli nedavno a na aquapark je asi chladno. Nevíte, jak fungují v Jihlavě mateřská centra?? jak jsou otevřený a jestli tam někdo chodí?? Prosím, poraďte, co mám s dítětem dopoledne podniknout. Díííky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
9.8.12 07:09

A jak daleko se vám chce jet? Jinak my byli v Jihlavě minulý týden, takže bych to viděla tak - zkus se dostat z Jihlavy a zabavíš se na celé dopoledn, všude jsou objížďky. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
9.8.12 07:49

My teda do MC nechodime, ale rekla bych, ze jsou v lete zavrena. Jestli je vam jedno, jestli pojedete plus minus dvacet kilometru, tak my se chystame na vylet do Telce, tam je nadherne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.8.12 07:55

Tak s cestou nebudu mít problém, v Jihlavě jsem cobydup. mám to 10km, takže už znám, jak se těm objížďkám vyhnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.8.12 07:57

@beodenka telč mě taky napadla, to pak odpoledne spíš zkusím přemluvit manžu, jestli by s námi nejel.. na lodičku a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
9.8.12 08:03
@kochaa píše:
telč mě taky napadla, to pak odpoledne spíš zkusím přemluvit manžu, jestli by s námi nejel.. na lodičku a tak ;)

No presne :)
Ted v lete tady neni buhvijaky vyziti, my vetsinou po prochazce skoncime v Cityparku :?, kde se malej projede na auticku, dame si zmrzlinu a jdeme domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
9.8.12 08:07

Čeřínek, rozhledna na Křemešníku, Telč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
9.8.12 08:14

Taky bych volila Telč, tam je nádherně :kytka:
Našla jsem tuto stránku, pro inspiraci http://tic.jihlava.cz/…kumenty2.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.