Tipy na výlet Jihlava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tipy na výlet Jihlava
Ahoj tety. Dnes mám nějakou cestovatelskou náladu. Ráda bych se synkem - 3 roky někam vyrazila. Jsme z Jihlavska. Vůbec mě nenapadá nějakej originální program, v ZOO jsme byli nedavno a na aquapark je asi chladno. Nevíte, jak fungují v Jihlavě mateřská centra?? jak jsou otevřený a jestli tam někdo chodí?? Prosím, poraďte, co mám s dítětem dopoledne podniknout. Díííky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A jak daleko se vám chce jet? Jinak my byli v Jihlavě minulý týden, takže bych to viděla tak - zkus se dostat z Jihlavy a zabavíš se na celé dopoledn, všude jsou objížďky.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda do MC nechodime, ale rekla bych, ze jsou v lete zavrena. Jestli je vam jedno, jestli pojedete plus minus dvacet kilometru, tak my se chystame na vylet do Telce, tam je nadherne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak s cestou nebudu mít problém, v Jihlavě jsem cobydup. mám to 10km, takže už znám, jak se těm objížďkám vyhnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beodenka telč mě taky napadla, to pak odpoledne spíš zkusím přemluvit manžu, jestli by s námi nejel.. na lodičku a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kochaa píše:
telč mě taky napadla, to pak odpoledne spíš zkusím přemluvit manžu, jestli by s námi nejel.. na lodičku a tak
No presne ![]()
Ted v lete tady neni buhvijaky vyziti, my vetsinou po prochazce skoncime v Cityparku
, kde se malej projede na auticku, dame si zmrzlinu a jdeme domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych volila Telč, tam je nádherně ![]()
Našla jsem tuto stránku, pro inspiraci http://tic.jihlava.cz/…kumenty2.asp?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.