Dinopark Liberec

7.8.12 06:32

Dinopark Liberec

Ahoj, mam v planu jet do Liberce do Dinoparku, nas malej tam hrozne chce, ale mam jeste druhe ditko v kocarku a tak se ptam, nevite jestli tam projedu s kocarkem? Je to pry ve trech podlazich, tak jestli tam je vytah nebo jak? Abysme nejeli zbytecne.Moc dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9805
7.8.12 07:11

Ahojky jo jo projedeš, je tam výtah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.12 07:54

Mockrat diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
7.8.12 08:08

Jo jo projedeš a je to ve dvou podlaží. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.8.12 12:01

Jj taky jsme byli s kočarkem. malej se teda bal, ale holka si to užila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.2.13 13:13

Holky, mám dotaz. Tento měsíc je u nás ve městě DinoPark Tour. Chtěli jsme tam se synem (2 roky) jít, ale včera tam byla kámoška se 4-letým synovcem a ten se prý hrozně bál. Tak teď nevím. Pro jak staré děti to je? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.2.13 13:18

Zalezi asi na decku…moje dite to miluje..poprve byla jeste v kocaru (cca rok) ve vyskove a pohoda…ted jsem s ni byla v liberci…a uzila si to…taky se obcas bala..ale v ramci mezi…na film jsme museli jit trikrat :mrgreen: bavilo ji to hodne..ma tri roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.2.13 13:20

Ale faktem je ze jsme potkali i vetsi uslzeny ditka co visely na maminkach a chtely domu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.2.13 13:22

Díky. Tak tam zkusíme jít a uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
18.7.13 09:38

OBNOVUJI DISKUZI

Máte někdo srovnání mezi Prahou a Libercem??? Máme v plánu výlet do dinoparku, ale rozhodujeme se kam… Liberec je blíž, ale slyšeli jsme, že snad je to v tom obchdním domě takové blbé…Mnohem lepší je to prý v Praze.
Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
18.7.13 10:15

V Praze je to na střeše obchodního centra, ideální je třeba Plzeň, ale to už máte z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
18.7.13 10:16
@Janča1212 píše:
OBNOVUJI DISKUZIMáte někdo srovnání mezi Prahou a Libercem??? Máme v plánu výlet do dinoparku, ale rozhodujeme se kam… Liberec je blíž, ale slyšeli jsme, že snad je to v tom obchdním domě takové blbé…Mnohem lepší je to prý v Praze.
Díky za reakce

Neporadím, protože Liberec je pro nás dál než Praha. Jsem z Brna - my jezdíme do Vyškova, děti tamní Dinopark milují ;) Liberec je nejnovější, takže nemám info, ale co vím, tak Prahu jsme zamítli už dávno, protože je to na střeše OC a to je dost na houby. Spíš chceme ještě navštívit Ostravu nebo Bratislavu. Nejen, že to máme blíž než do Prahy, ale je to (stejně jako Vyškov) v přírodě a ta atmosféra je jedinečná. Ale letos v srpnu zase pojedeme určitě do Vyškova (ty ostatní zmíněné zatím naplánované přesněji nemáme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
18.7.13 10:17

@wasilly Plzeň je taky fajn, ale tu máme i my dost z ruky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
8.2.18 16:41

Ozivuji diskuzi

Zdravim, da se prosim v dinoparku Liberec i fotit? Nevi nekdo? Mame v planu tam jet, tak at vim co a jak. Nekdo mi prex nedavnem rikal, ze ne. A jeste dotaz jestli na tech jejich hristich je neco na cem se vyblbne i rocni dite. Diky za vase odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.2.18 16:56

@čolíto93 Já mám za to že se tam fotit dá :) se koukni na stránky tam to budou mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.