Dinopark Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dinopark Liberec
Ahoj, mam v planu jet do Liberce do Dinoparku, nas malej tam hrozne chce, ale mam jeste druhe ditko v kocarku a tak se ptam, nevite jestli tam projedu s kocarkem? Je to pry ve trech podlazich, tak jestli tam je vytah nebo jak? Abysme nejeli zbytecne.Moc dekuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jj taky jsme byli s kočarkem. malej se teda bal, ale holka si to užila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mám dotaz. Tento měsíc je u nás ve městě DinoPark Tour. Chtěli jsme tam se synem (2 roky) jít, ale včera tam byla kámoška se 4-letým synovcem a ten se prý hrozně bál. Tak teď nevím. Pro jak staré děti to je? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi asi na decku…moje dite to miluje..poprve byla jeste v kocaru (cca rok) ve vyskove a pohoda…ted jsem s ni byla v liberci…a uzila si to…taky se obcas bala..ale v ramci mezi…na film jsme museli jit trikrat
bavilo ji to hodne..ma tri roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale faktem je ze jsme potkali i vetsi uslzeny ditka co visely na maminkach a chtely domu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OBNOVUJI DISKUZI
Máte někdo srovnání mezi Prahou a Libercem??? Máme v plánu výlet do dinoparku, ale rozhodujeme se kam… Liberec je blíž, ale slyšeli jsme, že snad je to v tom obchdním domě takové blbé…Mnohem lepší je to prý v Praze.
Díky za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze je to na střeše obchodního centra, ideální je třeba Plzeň, ale to už máte z ruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča1212 píše:
OBNOVUJI DISKUZIMáte někdo srovnání mezi Prahou a Libercem??? Máme v plánu výlet do dinoparku, ale rozhodujeme se kam… Liberec je blíž, ale slyšeli jsme, že snad je to v tom obchdním domě takové blbé…Mnohem lepší je to prý v Praze.
Díky za reakce
Neporadím, protože Liberec je pro nás dál než Praha. Jsem z Brna - my jezdíme do Vyškova, děti tamní Dinopark milují
Liberec je nejnovější, takže nemám info, ale co vím, tak Prahu jsme zamítli už dávno, protože je to na střeše OC a to je dost na houby. Spíš chceme ještě navštívit Ostravu nebo Bratislavu. Nejen, že to máme blíž než do Prahy, ale je to (stejně jako Vyškov) v přírodě a ta atmosféra je jedinečná. Ale letos v srpnu zase pojedeme určitě do Vyškova (ty ostatní zmíněné zatím naplánované přesněji nemáme).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ozivuji diskuzi
Zdravim, da se prosim v dinoparku Liberec i fotit? Nevi nekdo? Mame v planu tam jet, tak at vim co a jak. Nekdo mi prex nedavnem rikal, ze ne. A jeste dotaz jestli na tech jejich hristich je neco na cem se vyblbne i rocni dite. Diky za vase odpovedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@čolíto93 Já mám za to že se tam fotit dá
se koukni na stránky tam to budou mít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.