Kam v Ostravě a okolí?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam v Ostravě a okolí?
Ahojky holky,
přijeli mě sem na návštěvu rodiče z Čech a ráda bych s nima podnikla zítra nějaký výlet i s malou dvouletou dcerkou.Aby se tam dalo trochu schovat do stínu a bavilo to i prcka.Oni nejsou koupací, takže koupaliště ne.
Může to být Ostrava a okolí a i Frýdek Místek..Poradíte?
Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
MiniUni, tam jsme byli předevčírem a prcka (19měs.) zajímaly jezdící vláčky. Nebo IQ Park - ten je teď o prázdninách na výstavišti.
Taky mě napadá ZOO jako @Pettule69
nebo třeba DinoPark. A nebo nějaký minigolf, kde je třeba i dětské hřiště.
A nebo jen tak „zakotvit“ někde na zahrádce/v cukrárně třeba v Komenského sadech nebo Bělském lese ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě jediné napadlo to ZOO, tak asi skončíme tam.
IQ park by asi malou ještě nebavil. Dinosaurů by se spíš bála.
ale moc díky za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro MrsDuck: Opravdu je ten IQ park na Výstavišti? Jedná se o Černou louku? Já to jen někde zahlédla, ale když si hledám akce na Černé louce, tak zrovna tohle tam nikde není. Chceme na Šangri-la a ta auta, to je normálně v programu Černé louky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@k.a.c.k.a.1 ahoj, jaký je ten dětský ranč u Hlučína? nikdy jsem o tom neslyšela
jsem z F-M, je to blízko?
@MrsDuck a miniUni tam je co? mám dvouletého syna co naprosto miluje vláčky, líbilo by se mu tam?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hesovi píše:
@k.a.c.k.a.1 ahoj, jaký je ten dětský ranč u Hlučína? nikdy jsem o tom neslyšelajsem z F-M, je to blízko?
@MrsDuck a miniUni tam je co? mám dvouletého syna co naprosto miluje vláčky, líbilo by se mu tam??
Ten dětský ranč je kousek od Štěrkovny (přírodní koupaliště), sestřenka tam chodila jezdit na koně, moc si to tam vychvalovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Jojo, stoprocentně to tam je, v sobotu jsme tam byli
Trvá to až do konce prázdnin. Vkládám leták, snad to půjde
Náš mrňous si tam vyhlídl jednu atrakci a u té trávil snad půlhodinu v kuse ![]()
@Hesovi A na MiniUni mrkni sem: http://www.cerna-louka.cz/…fotogalerie/ Jsou tam samé miniatury světových staveb a po celém areálu jsou asi tři vláčkové dráhy, po kterých jezdí mrňavé vláčky (je tam i miniatura Ostravského nádraží
) a našeho prcka to docela zaujalo. Vstupné není nijak zničující (tuším, že 70Kč za dospělého) a není to časově omezeno. Pak je v areálu i dětské hřiště, takže jsme se stavili i na klouzačku. Byli jsme tam asi dvě hoďky a myslím, že to bylo příjemně strávené dopoledne. Ale pokud čekáš, že je to přímo zaměřené na vláčky, tak to ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsDuck Fakt je to miniuni tak zajímavé? zvažujem už delší dobu, ale většina takových věcí je spíš zklamáním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Já se tam chystala od školy, takže asi 6 let
Na těch stavbách už je vidět, že tam stojí dýl
Ale zase je třeba zajímavé srovnávat, jak vypadá miniatura a jak to vypadá ve skutečnosti. Nebo aspoň nakouknout tam, kam se nikdy nepodívám
Já to brala spíš tak, že než sedět doma, tak raději vyrazíme ven a byla jsem docela mile překvapená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsDuck díky.. mi byli minule s děckama v té minizoo, co je kousek a vraceli jsme se právě okolo miniuni. Od té doby to máme v merku, ale zatím nebyla příležitost. Je celé venku, nebo aji v té budově? Jinak díky za info, ono na netu toho moc napsaného není, tak jsem si to neuměla představit.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MrsDuck: díky, vezmeme to vše při jednom, v IQ jsme byli v Liberci, dcera už je velká, ale stejně se jí vše líbilo, zkoušela, možná tím víc, že už má trochu znalosti z fyziky tak ji to tak zaujalo, je to už ale tak 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Všechno je to venku. Takže v dešti, tam raději nechoďte. Jen uvnitř v takové místnosti je teď ještě nějaká výstava modelů lodí (je jich tam asi 15) - mi to nic neříká, vím jen, že tam byl Titanic ![]()
My jsme si v sobotu právě udělali takový „minivýlet“ do toho IQ Parku a hned potom do toho MiniUni, je to kousek od sebe. Navíc na Výstavišti je další dětské hřiště, takže jsme si udělali takový hezký půldenní výlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.