Kam v Ostravě a okolí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2506
6.8.12 20:20

@MrsDuck a jaké je to hřiště? nezabije se mi tam dvouleté mimino? on totiž nejradši chodí na ty růlizky pro velké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
7.8.12 08:01

@Hesovi :-D Našeho prcka berou jenom skluzavky, takže vím, že tam byla skluzavka… pak houpačky, takové ty dřevěné prolízačkové „domečky“ se stříškou a dál teda nevím. Koukni sem: http://machi.rajce.idnes.cz/Miniuni/ , není to teda moje album, jen jsem ho našla, ale jdou tam některé ty prolízky vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
7.8.12 09:09

@MrsDuck děkuju, tak snad to tam bude dobrý, ty průlizky nejsou tak moc velké.. takže máme v plánu výlet :) díky za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.15 23:37

Přesně tohle se řeší tady: http://www.facebook.com/ostravousdetmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.3.16 19:20

Ahoj, ráda bych se zeptala ostravských, kam v Ostravě a okolí. (Do 20km cca).
Jsme z jižní Moravy, strávíme víkend v Ostravě, tak asi jeden do zoo, a ten druhý den nevím.

Chtěla bych něco typického pro Ostravu - žádný iq park, aqua park atd, prostě věci, které jsou kdekoli jinde.

Našla jsem zatím Landek, ale nevím. :think:
Co byste holky doporučily?
Děti (11,15 a 1,5roku), takže spíš pro ty starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
25.3.16 19:35

Rozhodně dolní Vítkovice, není nic ostravštějšího, nebo ostravský hrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
25.3.16 19:40

@Talitha landek je dobrý, ale musí být počasí, ty Dolní Vítkovice budou pro toho staršího šupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
25.3.16 19:44

Nebo Hukvaldy, není to sice přímo Ostrava, ale není to tam daleko:
 http://www.hrad-hukvaldy.cz/…-hradu-2016/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.3.16 19:47

V U6 se dá strávit celý den a tam by se mohl možná zabavit i ten menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
25.3.16 19:53

@Talitha Rozhodně dolní Vítkovice, to je prostě paráda. Malý svět techniky bude bavit ty starší, my tam byli teda s ročním synkem a on si tam pomačkal nějaká tlačítka, sedl do šaliny, takže dobrý, ale vyžití spíš pro ty starší, určitě se jim to bude líbit, a vám dospělákům určitě taky! Pak ještě i velký svět techniky a navíc tam je takový velký dětský koutek (Dětský svět), jen teda po dvou letech od otevření už není tak hezký, ale prcka určitě zabaví :-) Ve Vítkovicích je vyžití pro všechny věkové kategorie, fakt doporučuju. My jsme prošli všechno, takže vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.3.16 21:33

Dík za tipy. :)
Zkusíme ty Vítkovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81486
19.9.19 09:31
@matkabagristy píše:
@Talitha landek je dobrý, ale musí být počasí, ty Dolní Vítkovice budou pro toho staršího šupa

Proč musí být počasí? Myslela jsem, že se zajede do dolu a hotovo…
Je otevřeno i v listopadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81486
19.9.19 09:32
@michee píše:
@Talitha Rozhodně dolní Vítkovice, to je prostě paráda. Malý svět techniky bude bavit ty starší, my tam byli teda s ročním synkem a on si tam pomačkal nějaká tlačítka, sedl do šaliny, takže dobrý, ale vyžití spíš pro ty starší, určitě se jim to bude líbit, a vám dospělákům určitě taky! Pak ještě i velký svět techniky a navíc tam je takový velký dětský koutek (Dětský svět), jen teda po dvou letech od otevření už není tak hezký, ale prcka určitě zabaví :-) Ve Vítkovicích je vyžití pro všechny věkové kategorie, fakt doporučuju. My jsme prošli všechno, takže vím o čem mluvím.

Děti 8-10 let, celý den - co je vhodné s nimi v Dolních Vítkovicích navštívit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
19.9.19 10:08
@Lama Lama píše:
Děti 8-10 let, celý den - co je vhodné s nimi v Dolních Vítkovicích navštívit?

My jsme schopní být celý den ve Velkém světě techniky. Malý máme běžně na 3h. Tak to pak se dá vidět ještě něco dalšího. V DOV je teď hodně nového, a to už nejsem v obraze úplně v poslední době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
19.9.19 10:10
@Lama Lama píše:
Proč musí být počasí? Myslela jsem, že se zajede do dolu a hotovo…
Je otevřeno i v listopadu?

Sfarani je jen jedna součást prohlídky, a jen část expozice. Hodně je toho venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.