Kam v Ostravě a okolí?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MrsDuck a jaké je to hřiště? nezabije se mi tam dvouleté mimino? on totiž nejradši chodí na ty růlizky pro velké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hesovi
Našeho prcka berou jenom skluzavky, takže vím, že tam byla skluzavka… pak houpačky, takové ty dřevěné prolízačkové „domečky“ se stříškou a dál teda nevím. Koukni sem: http://machi.rajce.idnes.cz/Miniuni/ , není to teda moje album, jen jsem ho našla, ale jdou tam některé ty prolízky vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsDuck děkuju, tak snad to tam bude dobrý, ty průlizky nejsou tak moc velké.. takže máme v plánu výlet
díky za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tohle se řeší tady: http://www.facebook.com/ostravousdetmi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych se zeptala ostravských, kam v Ostravě a okolí. (Do 20km cca).
Jsme z jižní Moravy, strávíme víkend v Ostravě, tak asi jeden do zoo, a ten druhý den nevím.
Chtěla bych něco typického pro Ostravu - žádný iq park, aqua park atd, prostě věci, které jsou kdekoli jinde.
Našla jsem zatím Landek, ale nevím. ![]()
Co byste holky doporučily?
Děti (11,15 a 1,5roku), takže spíš pro ty starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně dolní Vítkovice, není nic ostravštějšího, nebo ostravský hrad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talitha landek je dobrý, ale musí být počasí, ty Dolní Vítkovice budou pro toho staršího šupa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo Hukvaldy, není to sice přímo Ostrava, ale není to tam daleko:
http://www.hrad-hukvaldy.cz/…-hradu-2016/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V U6 se dá strávit celý den a tam by se mohl možná zabavit i ten menší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talitha Rozhodně dolní Vítkovice, to je prostě paráda. Malý svět techniky bude bavit ty starší, my tam byli teda s ročním synkem a on si tam pomačkal nějaká tlačítka, sedl do šaliny, takže dobrý, ale vyžití spíš pro ty starší, určitě se jim to bude líbit, a vám dospělákům určitě taky! Pak ještě i velký svět techniky a navíc tam je takový velký dětský koutek (Dětský svět), jen teda po dvou letech od otevření už není tak hezký, ale prcka určitě zabaví
Ve Vítkovicích je vyžití pro všechny věkové kategorie, fakt doporučuju. My jsme prošli všechno, takže vím o čem mluvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@Talitha landek je dobrý, ale musí být počasí, ty Dolní Vítkovice budou pro toho staršího šupa
Proč musí být počasí? Myslela jsem, že se zajede do dolu a hotovo…
Je otevřeno i v listopadu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michee píše:
@Talitha Rozhodně dolní Vítkovice, to je prostě paráda. Malý svět techniky bude bavit ty starší, my tam byli teda s ročním synkem a on si tam pomačkal nějaká tlačítka, sedl do šaliny, takže dobrý, ale vyžití spíš pro ty starší, určitě se jim to bude líbit, a vám dospělákům určitě taky! Pak ještě i velký svět techniky a navíc tam je takový velký dětský koutek (Dětský svět), jen teda po dvou letech od otevření už není tak hezký, ale prcka určitě zabavíVe Vítkovicích je vyžití pro všechny věkové kategorie, fakt doporučuju. My jsme prošli všechno, takže vím o čem mluvím.
Děti 8-10 let, celý den - co je vhodné s nimi v Dolních Vítkovicích navštívit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Děti 8-10 let, celý den - co je vhodné s nimi v Dolních Vítkovicích navštívit?
My jsme schopní být celý den ve Velkém světě techniky. Malý máme běžně na 3h. Tak to pak se dá vidět ještě něco dalšího. V DOV je teď hodně nového, a to už nejsem v obraze úplně v poslední době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Proč musí být počasí? Myslela jsem, že se zajede do dolu a hotovo…
Je otevřeno i v listopadu?
Sfarani je jen jedna součást prohlídky, a jen část expozice. Hodně je toho venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.