Dinopark Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
8.2.18 16:56

@čolíto93 Já mám za to že se tam fotit dá :) se koukni na stránky tam to budou mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
8.2.18 17:00

Ja tam fotim normalne pokazdy, kdyz tam s malou jdu. Vsude, a zatim mi nikdo nic nerekl.
Pro nejmensi je tam prostorne piskoviste, nebo chodej rodice do takoveho oploceneho „hriste“ i s malymi detmi, tam je houpacka, balonky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.2.18 17:11

My jsme tam už nějaký pátek nebyli, ale normálně jsem tam fotila a bez problémů. Jen si s foťákem dej pozor na jedno místo, kde celkem silně prší (je tam časové odpočítávání do začátku deště), aby ti nezmokl foťák.
Pro roční dítě tam vyžití je - hlavně když ho dáš např. do balónků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
29.4.19 10:07

Dinopark či IQ Park

Prosím, na jak dlouho je asi prohlídka? Rozhodujeme se mezi Dinopark v Liberci a IQ Parkem v Liberci. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
6.6.20 22:32

Holky prosím, jak to tam vypadá teď, projedu v pohodě a kočárem? Ctyřleťak je úplně natěšený, ale mladší 1,5 roční to ještě bez kočáru nedá, nebo spíš se mi ho tam nechce nahánět mezi dinosaury :D Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.6.20 22:34

S kočárkem jsem tam byla, ale všude jsem neprojela. Pokud tam s dětma nebudeš sama, tak je to v pohodě. Já na některý místa poslala dítě s tatínkem a s batoletem jsem šla jinudy.

• Citovat
  • Upravit
6879
6.6.20 22:48

@Oliverka28 byla jsem minulou nedeli, podle me vsude v klidu se sportakem projedes (krome toho uvodniho valce), jen je otazka, jestli se to mladsi dite u nekterych hybajicich se nebude bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
6.6.20 23:24

Moc děkuji, holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.