Titul dis
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@sagina píše:
jo, můj drahý bejvalý má stavební firmu. za dávných časů manželství jsem mu dělala účetnictví a mzdy a firmou mu taky prošlo pár zaměstnanců, kteří do formulářů do kolonky „titul“ uváděli zásadně „pan“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 píše:
Já znám dva lidí, kteří vystudovali Bc. a i když chytří byli dost na další pokračování studia, tak raději šli studovat DiS. Chtěli mít titul před i za jménem..taky dost praštěné
To je pekna kravina
Ani DiS. neni zadarmo, tezko na to pujde studovat clovek jen kvuli tomu, aby byl otitulovan zepredu i zezadu. Proste chteli jinou specializaci.
- Citovat
- Upravit
@Stará známá píše:
To je pekna kravinaAni DiS. neni zadarmo, tezko na to pujde studovat clovek jen kvuli tomu, aby byl otitulovan zepredu i zezadu. Proste chteli jinou specializaci.
Specializaci mají stejnou a sami mi to řekli, že chtěli titul před i za jménem je to totiž hezčí, podle nich… ![]()
- Citovat
- Upravit
@smajlik345 píše:
Specializaci mají stejnou a sami mi to řekli, že chtěli titul před i za jménem je to totiž hezčí, podle nich…
Tak kdyz tomu veris… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Stará známá píše:
Tak kdyz tomu veris…
lidi jsou různí, někdo si na to fakt extrémně potrpí, jeden můj kolega má i emailovou adresu s titulem a to je jen Bc - bc. pepa. voprsalek@gmail.com
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 mne spis přijde trapne, když někdo používá těch titulů třeba pět a má je všude poctivě vypsané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex
ale však jo, proto si píšu jen jeden..
ALE chápu mládí a nadšení - a nebo i píli a vědecké zapálení- a pokud někdo něco vystuduje - nejlépe poctivě - a nadře se na to, pak třeba i maká i dál, k tomu i pracuje často–… tak ať si používá i osm titulů.. nemáme právo to soudit…
a navíc : každý vzdělaný člověk je plus pro naši českou společnost plnou dotovaných nefachčenků z třetí generace nepracujích ani nestudujících… to teda zas díky bohu za každého DiS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
@Lucy75 mne spis přijde trapne, když někdo používá těch titulů třeba pět a má je všude poctivě vypsané
A pak mezi nimi horko těžko hledáš, jak se vlastně ten blb jmenuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mi tvrdí kolegyně která tvrdí, že titul dis má.