Titul dis
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Titul nemá na nic vliv, může se používat kdykoliv a kdekoliv. Maximálně to nemá vliv při práci, když je to úplně jiný obor, ale jednou titul někdo má, tak ho může používat jak se mu zachce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím. Chci se zeptat zda někdo neví jaké je použití titulu za jménem Dis. Je pravda pokud jsem vystudovala VOŠ v sociálních službách nemohu titul používat v zaměstnání administrativniho směru. A mohu používat pouze v oboru který jsem vystudovala? Děkuji (nejedná se o mně)
Takovou blbost ti řekl kdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No on to je takový titul netitul, ale uvádět ho můžeš kdekoliv, pokud o to stojíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš si ho napsat kam chceš dle libosti, je tvůj
Ale teda upřímně já bych DiS nikde mimo vystudovaný obor neuváděla. Znám DiS, který to má napsané i na poštovní schránce a působí to na mě směšně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to je za blbost? Jednou ten titul mas, byl ti přidělen, a tudíž ho mas právo užívat kdykoliv a kdekoliv. Taky ho mám mimochodem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepoužívám nikde ani Bc., používám jen ten vyšší (z jiné školy, mnozí užívají oba), přijde mi to prostě trapné a DiS. bych kromě práce nepsala už teda vůbec nikam, natož na schránku ![]()
ALE je to právo každého, jak si to posoudí a užívá, klidně si to může napsat i nad wc, však v pohodě ![]()
mám třeba kolegu, který vystudoval práva na Masárně v době, kdy ještě neexistoval titul Mgr. (tj. před rokem 1990) a neudělal si doktorát (JUDr. tedy není, studium má řádně ukončeno státnicemi)..
skoro nikdo to neví, prostě je sakra Dobrej, o Mgr. si nikdy nepožádal a stačí mu, že je pan XY ![]()
tohle má fakt každý hozené trochu jinak… čím víc na tom lpí, tím víc si o nich myslím své ![]()
PS : což mi připomíná místního romského majitele stavební firmičky, který se zas zásadně představuje i do telefonu a podepisuje jako „Pan Kocián“
asi, že se mu to hezky rýmuje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je na tobe, kde to užiješ. Muzes si ho napsat všude jde uznas za vhodné, nebo naopak nikam. Na administrativni pozici bych si to klidne napsala na cedulku na dverich nebo na vizitky, pokud používáš, lidi se dost casto chovaji lip, kdyz si studovaná, ač jen Diska…ale na schranku nebo na potkani při (soukromém) představování bych na to kašlala i s vyssim studiem.
Pobavil me jeden, co chtel sve Bc. et Bc. Napsat i na rybarskej listek. Asi si myslel, že mu budou líp brát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše:
Můžeš si ho napsat kam chceš dle libosti, je tvůjAle teda upřímně já bych DiS nikde mimo vystudovaný obor neuváděla. Znám DiS, který to má napsané i na poštovní schránce a působí to na mě směšně
Já znám dva lidí, kteří vystudovali Bc. a i když chytří byli dost na další pokračování studia, tak raději šli studovat DiS. Chtěli mít titul před i za jménem..
taky dost praštěné ![]()
- Citovat
- Upravit
@smajlik345
ALE tak tomu říkám konečně Pořádná studijní motivace!!!
Co nějaký „ubohý“ Ing. a CSc. to je slabý přece… ![]()
PS : mne v poslední době hlavně u politiků dost baví titul MBA.
Dá se totiž obyčejně sprostě Koupit. Mazec.
https://www.google.com/search?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
PS : což mi připomíná místního romského majitele stavební firmičky, který se zas zásadně představuje i do telefonu a podepisuje jako „Pan Kocián“asi, že se mu to hezky rýmuje..
jo, můj drahý bejvalý má stavební firmu. za dávných časů manželství jsem mu dělala účetnictví a mzdy a firmou mu taky prošlo pár zaměstnanců, kteří do formulářů do kolonky „titul“ uváděli zásadně „pan“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím. Chci se zeptat zda někdo neví jaké je použití titulu za jménem Dis. Je pravda pokud jsem vystudovala VOŠ v sociálních službách nemohu titul používat v zaměstnání administrativniho směru. A mohu používat pouze v oboru který jsem vystudovala? Děkuji (nejedná se o mně)