Tlak a boule v podbřišku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.7.22 08:18

tlak a boule v podbřišku

Tlak a boulička v podbřišku

Ahoj děvčata,

prosím o radu. Dnes jsem 17+0, před 3 dny jsem začala pozorovat, že se mi jednou za čas, když sedím s nataženými nohami udělá malá boulička na jedné straně podbřišku. Vždycky tomu předchází tlak v podbřišku (nebolestivý, jen je to nepříjemné) a na tom místě se objeví mírná boulička, místo je tvrdé.. Po pár vteřinách to poleví a zmizí.. Stalo se mi tak max. 3× za den.. Většinou nějakou chvíli po jídle a asi 2× v autě při řízení.. Čekám první miminko, takže vůbec nemám tušení, zda je to miminko? Nebo tvrdnutí? Nebo něco jiného??… Na kontrolu mám jít ve čtvrtek, tak nechci do té doby nějak plašit.. Teď v týdnu jsem doma hodně uklízela apod., tak jsem se bála, jestli jsem to třeba nepřepískla..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
583
24.7.22 09:24

To je jen prcek. Prostě se namáčknul na jedno místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.7.22 16:40

@Scarpuck: Tak snad ano :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.7.22 19:32

Ahoj, mám úplně to samé už snad od nějakého 15. týdne, tak jsem to začla googlit a vyděsila jsem se na maximum, že by to mohlo být tvrdnutí dělohy, zkracování čípku, hrozba předčasného porodu a bůh ví co ještě. Šla jsem radši k doktorovi, ten mi provedl ultrazvukovou kontrolu čípku, řekl, že je vše v pořádku a že je to asi jak děloha roste. Mám to občas doteď, jsem ve 20. týdnu, ale už to neřeším. Snad jsem Tě trochu uklidnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.7.22 19:38

@Lady_MM Já taky hledala, ale takovýhle věci jsem teda nenašla, proto jsem raději napsala tady :) Určitě jsem klidnější, že vím, že to tak někdo měl a bylo to v pohodě :) Nešpinim, bolesti nemám, tak předpokládám, že to bude normální :) Ale člověk nikdy neví, jak to zažívá poprvé, nevim co všechno očekávat :) Je pravda, že teprve před 2 týdny mi začalo růst bříško, takže to může souviset s tím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.7.22 19:51

@Luci02 Je to tak, já to právě našla v nějakých starších diskuzích, takže jsem hned plašila :D Teď zas pro změnu některé dny moc necítím pohyby, což je zřejmě v tomto týdnu taky normální, ale člověk se prostě chtě nechtě pozoruje. První těhotenství bohužel dopadlo špatně, tak o to je pro mě složitější se od všeho oprostit a v klidu si to užívat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.7.22 21:28

@Lady_MM To chápu, když si člověk už něco prožije, tak přece jenom pak má větší strach… Já měsíc před tímto otěhotněním už měla také 2 čárky a 7 dní spoždění. Najednou 8. den čárky zmizeli a tak silnou MS jsem ještě nezažila.. Takže když další měsíc opět 2 čárky, tak jsem měla šílenej strach, že to zase odejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí