Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, potřebuji poradit. Můžu v těhotenství konzumovat ocet kvasný lihový? Teď jsem v 2.trimestru. Občas si ho dávám v okurkovém salátu. Tak jestli nemůže miminku uškodit. ![]()
Ne..v těhotenství musíš žít jen ze slunečních paprsků a ranní rosy ![]()
Normálně jez na co máš chuť…jen si hlídej aby toho nebyla tuna ![]()
@klarrrinka píše:
Zdravím, potřebuji poradit. Můžu v těhotenství konzumovat ocet kvasný lihový? Teď jsem v 2.trimestru. Občas si ho dávám v okurkovém salátu. Tak jestli nemůže miminku uškodit.
a jako z jakého důvodu by měl miminku uškodit? to opravdu někam v dnešní době odevzdáváte zdravý rozum spolu se získáním těhu průkazky? tyhle dotazy jsou tady každý den, jen se mění potraviny, na které se ptáte
![]()
Chápu obavy a někdy jsem taky raději mrkla, ale na google, kde je psané jak u lidí, tak u zvířat, atd, co je a není vhodné, je to rychlé a nemusím se ptát. Ovšem plno věcí nechápu, čemu by měly vadit ![]()
Nemluvě o tom, že kyselé okurky se říkají, že jsou takový základ pro těhotné a jejich chutě, pak by je asi nemohly, tam je taky přece ocet
![]()
Příspěvek upraven 23.07.22 v 12:35
Jsem 35+1tt, jim vše kromě sladkého, kvůli těhotenské cukrovce a atd.No dieta
Ale kdybych ji neměla, jako u předchozích dvou, dala bych si na co mam chuť
Taky moc nechápu, na co tolik témat ohledně jídla v těhotenství ![]()
@klarrrinka jak přesně by měl uškodit? Fakt mě zajímá, co si myslíš
Nechápu tyhle vaše blbé odpovědi. Jenom jsem se zeptala, na netu jsem ohledně toho nic nenašla..
@Dahlia0409 děkuji, já se jen chtěla ujistit.
Na netu jsem ohledně toho právě nic nenašla.
Jak blbě odpovědi? vždyť skoro všichni ti radí, že ocet normálně můžeš
@klarrrinka Na blbou otázku blba odpověď. V těhotenství nepit (alkohol), nekourit(nezdravě)
a neuzivat drogy. Jinak všechno, všechno, všechno.
. Vypnout internet.
@Švédka87 píše:
@klarrrinka Na blbou otázku blba odpověď. V těhotenství nepit (alkohol), nekourit(nezdravě)a neuzivat drogy. Jinak všechno, všechno, všechno.
Asi tak nějak. Plus vynechat potencionální zdroje listeriózy, salmonelózy, toxoplazmozy apod.
S tehotenskou průkazkou by to chtělo i povinné lekce kritického mysleni.
@klarrrinka Na blbou otázku blba odpověď. V těhotenství nepit (alkohol), nekourit(nezdravě)
a neuzivat drogy. Jinak všechno, všechno, všechno.
@Svistice @Svistice Tak to by se melo vynechat i v netehotnem stavu.