Ocet v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
23.7.22 12:13

Ocet v těhotenství

Zdravím, potřebuji poradit. Můžu v těhotenství konzumovat ocet kvasný lihový? Teď jsem v 2.trimestru. Občas si ho dávám v okurkovém salátu. Tak jestli nemůže miminku uškodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11786
23.7.22 12:20

Ne..v těhotenství musíš žít jen ze slunečních paprsků a ranní rosy :mrgreen:

Normálně jez na co máš chuť…jen si hlídej aby toho nebyla tuna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
23.7.22 12:31
@klarrrinka píše:
Zdravím, potřebuji poradit. Můžu v těhotenství konzumovat ocet kvasný lihový? Teď jsem v 2.trimestru. Občas si ho dávám v okurkovém salátu. Tak jestli nemůže miminku uškodit. :)

a jako z jakého důvodu by měl miminku uškodit? to opravdu někam v dnešní době odevzdáváte zdravý rozum spolu se získáním těhu průkazky? tyhle dotazy jsou tady každý den, jen se mění potraviny, na které se ptáte :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
23.7.22 12:34

Chápu obavy a někdy jsem taky raději mrkla, ale na google, kde je psané jak u lidí, tak u zvířat, atd, co je a není vhodné, je to rychlé a nemusím se ptát. Ovšem plno věcí nechápu, čemu by měly vadit :nevim:

Nemluvě o tom, že kyselé okurky se říkají, že jsou takový základ pro těhotné a jejich chutě, pak by je asi nemohly, tam je taky přece ocet :think: :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.07.22 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
23.7.22 12:35

Jsem 35+1tt, jim vše kromě sladkého, kvůli těhotenské cukrovce a atd.No dieta :mrgreen: Ale kdybych ji neměla, jako u předchozích dvou, dala bych si na co mam chuť :nevim: Taky moc nechápu, na co tolik témat ohledně jídla v těhotenství :think:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
23.7.22 12:41

Miluju tyhle otazky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35531
23.7.22 12:43

Ne, tvoje dítě pak bude mít kyselý obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
23.7.22 12:46

@klarrrinka jak přesně by měl uškodit? Fakt mě zajímá, co si myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
23.7.22 12:50

Nechápu tyhle vaše blbé odpovědi. Jenom jsem se zeptala, na netu jsem ohledně toho nic nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
23.7.22 12:51

@Dahlia0409 děkuji, já se jen chtěla ujistit. :D :) Na netu jsem ohledně toho právě nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
23.7.22 12:52

Jak blbě odpovědi? vždyť skoro všichni ti radí, že ocet normálně můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.7.22 12:57

@klarrrinka Na blbou otázku blba odpověď. V těhotenství nepit (alkohol), nekourit(nezdravě) :mrgreen: a neuzivat drogy. Jinak všechno, všechno, všechno. :roll:. Vypnout internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
23.7.22 12:59
@Švédka87 píše:
@klarrrinka Na blbou otázku blba odpověď. V těhotenství nepit (alkohol), nekourit(nezdravě) :mrgreen: a neuzivat drogy. Jinak všechno, všechno, všechno. :roll:

Asi tak nějak. Plus vynechat potencionální zdroje listeriózy, salmonelózy, toxoplazmozy apod.
S tehotenskou průkazkou by to chtělo i povinné lekce kritického mysleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41765
23.7.22 13:01

Kyselina octová se v lidském těle běžně vyskytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.7.22 13:02

@klarrrinka Na blbou otázku blba odpověď. V těhotenství nepit (alkohol), nekourit(nezdravě) :mrgreen: a neuzivat drogy. Jinak všechno, všechno, všechno. :roll: @Svistice @Svistice Tak to by se melo vynechat i v netehotnem stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí