Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, zajímá mě jestli v téhle fotce z utz mohu rozeznat pohlaví. Teď jsem viděla u jedné ženy foto utz a tam byl podobný výběžek ale vyfoceno ze spod. ![]()
@Malineka Na screeningu jsem si myslela že to nemohla vidět že nespolupracovalo tak jsem se ani neptala:/ ale tady paní očividně mi přijde že čeká kluka
Ke svému gyn jdu v srpnu
Musel by jít fakt dobře vidět sklon výběžku a k tak jsme laici a byl by to odhad. Takže na 50% kluk 🤷♀️. Prostě počkej, až to půjde pořádně vidět, pak ti to doktor poví. 100% je to stejně až u porodu.
Ta fotka z boku, to nemuze rozhodne nikdo poznat, ani gynekolog. Neni to totiz zadny vybezek, ale pupecni snura. Chces-li mit jistotu, nech si udelat pohlavi z krve, tam je to 100 procent
@NovosadkaJ děkuji @Suelinda
Myslela jsem si jestli to není pupeční šňůra ale i se do mě vlila naděje že bych to třeba i poznala sama😁
My se pohlaví dozvěděli měsíc před. Poprvý to nebylo vidět, po druhý asi(prd elní názor plus placenta). Po třetí
řekla bych,.
že…
Sice se trefila na potřetí ale už mi to bylo i jedno a na příjmu jsem se ani neptala. Ona je to taková nepodstatná informace, Nedůležita.
@Atisia tak trochu podstatná je, jelikož v obchodech nemají moc neutrálního oblečení a holka v modré Ok, ale nechci mít kluka v růžové 😄 ale ještě máme čas
@Nklmtn někde jsi zaspala dobu, mají šedé, bílé, žluté, zelené, atd., s různými neutrálními obrázky
@Mrs. S v pepcu jsem našla asi jen dvě nebo tři takové 😄 😄 chodím po obchodech furt a zelenou v lásce úplně nemám
My čekáme překvapení a neutrálního mám dost, plus nějaké spíše na chlapečka a něco i na holčičku - od známých, nebo balík z bazárku, tak chystám vše a pak si vyberu, až se vyklube
Stejně je to vesměs stále 50:50
@Nklmtn zrovna v Pepcu na holku kupuju v klucicim, tam mají neutrální, na holky tam mají hlavně růžovou. Ale na SinSay mají pěkné věci, v H&M, Lindexu nebo bazarky