Mám těhu bříško velmi nahoře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
22.7.22 18:41

Bříško velmi nahoře

Ahoj holkyy :mavam:
Jsem dneska 39+2 a pořád čekám, zda mi alespoň trochu klesne bříško. Příjde mi, že naopak ho mám výš a výš. Normálně mě to až tlačí nepříjemně pod prsy :zed:
Když si sednu tak musím jít trochu do záklonu nebo hodně roztáhnout nohy abych měla bříško alespoň tak abych mohla dýchat. Přitom bříško nemám moc velké. Dole mám bříško i docela měkké..Někdy mám pocit zda můj malý nechce vylézt spíš vrchem :lol: :lol: :lol:
Měl to někdo takto? Mám se něčeho obávat? :nevim:
Přeji hezký den všem :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.7.22 18:51

Mě nespadlo ani po rupnutí vody. Teda tak mi to přišlo :nevim: rodila jsem 40+6.

• Citovat
  • Upravit
14574
22.7.22 18:55

Já mám zkušenost opačnou, břicho vždycky spadlo a chodila jsem jako kačena, prohýbala se, a u druhého už jsem musela taky nosit podpůrný pas, což mi dost pomáhalo. Tak nevím, co je lepší :lol: jinak na konci těhotenství je ale normální, ze deloha sahá až pod zebra. Holt je tam velký dite, no :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.7.22 19:02

Ahoj všem, já si říkala, že mám ještě čas, protože bříško krásně drželo a za pár hodin už jsem dcerku chovala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.7.22 19:15

Tak jste mě alespoň uklidnily, že to není nic zlého :hug: Já už mám kolikrát, s prominutím, problém utřít si pipku jak mám navalené to bříško pod žebry :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
22.7.22 19:20
@Dayanara píše:
Tak jste mě alespoň uklidnily, že to není nic zlého :hug: Já už mám kolikrát, s prominutím, problém utřít si pipku jak mám navalené to bříško pod žebry :D :mrgreen:

No ono když je dole tak tam taky moc nedosáhneš :P a holit se tam poslepu je už úplný terno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
22.7.22 19:30

@Dayanara měla jsem to přesně takto..dole mekke nahoře kolem žaludku jako šutr a to i po té co mi cca 10dni před termínem praskla voda a vsechna odtekla…možná to bylo tím že malá byla zadkem dolů a pod zebra mi tlačila hlavu…ale tvoje mimčo tam stejně dobře může tlačit zadkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.7.22 19:42
@Semtex píše:
No ono když je dole tak tam taky moc nedosáhneš :P a holit se tam poslepu je už úplný terno :mrgreen:

Hele tak na tohle mám dobrej fígl! Ve stoje! Mám naproti vaně zrcadlo a takhle to docela jde. Ale vždy pak jdu za přítelem a ptám se ho zda dobrý :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.7.22 19:53
@Vladusxx píše:
@Dayanara měla jsem to přesně takto..dole mekke nahoře kolem žaludku jako šutr a to i po té co mi cca 10dni před termínem praskla voda a vsechna odtekla…možná to bylo tím že malá byla zadkem dolů a pod zebra mi tlačila hlavu…ale tvoje mimčo tam stejně dobře může tlačit zadkem ;)

Já si myslim, že tam je nasyslenej celej :D I když při poslední kontrole byl normálně hlavičkou dolů, ale pocitově bych věřila tomu že je uplně celej navalenej pod žebra :D
No je to sranda co s námi Ti prcci dokáží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
3.8.22 13:00

@Dayanara ceho byste se mela obavat? Napr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...