Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holkyy ![]()
Jsem dneska 39+2 a pořád čekám, zda mi alespoň trochu klesne bříško. Příjde mi, že naopak ho mám výš a výš. Normálně mě to až tlačí nepříjemně pod prsy ![]()
Když si sednu tak musím jít trochu do záklonu nebo hodně roztáhnout nohy abych měla bříško alespoň tak abych mohla dýchat. Přitom bříško nemám moc velké. Dole mám bříško i docela měkké..Někdy mám pocit zda můj malý nechce vylézt spíš vrchem
![]()
Měl to někdo takto? Mám se něčeho obávat? ![]()
Přeji hezký den všem
![]()
Mě nespadlo ani po rupnutí vody. Teda tak mi to přišlo
rodila jsem 40+6.
Já mám zkušenost opačnou, břicho vždycky spadlo a chodila jsem jako kačena, prohýbala se, a u druhého už jsem musela taky nosit podpůrný pas, což mi dost pomáhalo. Tak nevím, co je lepší
jinak na konci těhotenství je ale normální, ze deloha sahá až pod zebra. Holt je tam velký dite, no
![]()
Ahoj všem, já si říkala, že mám ještě čas, protože bříško krásně drželo a za pár hodin už jsem dcerku chovala. ![]()
Tak jste mě alespoň uklidnily, že to není nic zlého
Já už mám kolikrát, s prominutím, problém utřít si pipku jak mám navalené to bříško pod žebry
![]()
@Dayanara píše:
Tak jste mě alespoň uklidnily, že to není nic zléhoJá už mám kolikrát, s prominutím, problém utřít si pipku jak mám navalené to bříško pod žebry
![]()
No ono když je dole tak tam taky moc nedosáhneš
a holit se tam poslepu je už úplný terno ![]()
@Dayanara měla jsem to přesně takto..dole mekke nahoře kolem žaludku jako šutr a to i po té co mi cca 10dni před termínem praskla voda a vsechna odtekla…možná to bylo tím že malá byla zadkem dolů a pod zebra mi tlačila hlavu…ale tvoje mimčo tam stejně dobře může tlačit zadkem ![]()
@Semtex píše:
No ono když je dole tak tam taky moc nedosáhneša holit se tam poslepu je už úplný terno
Hele tak na tohle mám dobrej fígl! Ve stoje! Mám naproti vaně zrcadlo a takhle to docela jde. Ale vždy pak jdu za přítelem a ptám se ho zda dobrý ![]()
@Vladusxx píše:
@Dayanara měla jsem to přesně takto..dole mekke nahoře kolem žaludku jako šutr a to i po té co mi cca 10dni před termínem praskla voda a vsechna odtekla…možná to bylo tím že malá byla zadkem dolů a pod zebra mi tlačila hlavu…ale tvoje mimčo tam stejně dobře může tlačit zadkem
Já si myslim, že tam je nasyslenej celej
I když při poslední kontrole byl normálně hlavičkou dolů, ale pocitově bych věřila tomu že je uplně celej navalenej pod žebra ![]()
No je to sranda co s námi Ti prcci dokáží ![]()