Tlak na čele

Anonymní
3.1.25 21:04

Tlak na čele

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Týden před Vánoci jsem měla v pondělí a úterý na hlavě zimní čelenku. Dělám na skladě, kde je zima. Večer v úterý jsem po sundání - jako když bych čelenku stále cítila na hlavě. Říkala jsem si - tak to je normální. No, jenomže ji jako když cítím do dnes. Mam tlak na čele a sahá to až do vlasu a k uším. Je to jako tlak, jako bych na tom čele stále něco měla. Někdy mě čelo i pálí a někdy bych ten pocit přirovnala jako když vám u zubaře umrtví dáseň a pak vám to přichází k sobě. Někdy to i lehce brní. Někdy je to lepší. Někdy je to pak zase horší. Stane se, že to i přestanu cítit, ale pak zase začnu. Když mám culík, tak je to horší. Dnes jsem byla u praktické lékařky a ta mi jen řekla, že to je divný a že to nikdy neslyšela a že by to mohly být nastydlé dutiny. Tak mi předepsala lék na dutiny. Já si ale osobně nemyslím, že by to byly dutiny. Občas mi to dost hraje na psychiku. Tak jsem se chtěla zeptat, zda jste se s tím někdo setkal a jak řešil děkuji moc za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.1.25 21:26

Mám to samé, a jsem objednaná na magnetickou rezonanci. Mě vyloženě i brní nos.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.25 21:59
:,(

Příspěvek upraven 04.01.25 v 12:43

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.25 12:41
@Anonymní píše: Více

A řekli vám co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.25 14:08

Možná chycený nějaký nerv v lebce, nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 21:57

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda už vám na něco přišli? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 21:59

Vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit