Tlak v konečníku 7tt

380
9.5.22 15:27

tlak v konečníku 7tt

Ahojky holky,

tak jsem byla ve středu na kontrole a jsem dnes 7tt. Na uz už tlouklo male srdíčko jak o závod nadherný pocit.
Doktorka mě i vyšetřila a říkala že vypadá vše dobře. Že podle ní mám uplně běžný průběh těhotenství zatím :).
Díky bohu. Říkala jsem jí o mojich častých bolestí v podbříšku co mám větší když sedím, taky o tlaku kostrče a tlaku lehce v konečníku. Říkala že to je běžné že to… takhle mívají ženy co mají horší záda (což já jsem měla)…
Jeden den mi je skvěle druhý den příšerně… střídá se to nezvracím, jen mám pocit nebo mi je špatn ě když se nenajím.. jsem často extremne unavená ale extremně že se ani nezvednu :D

holky zajímá mě taky jste měla něktěrá tlak v konečníku už takhle brzy?.. mám problemy i se zažívaním.. trpím na strašný větry a nadýmání.. ale to stím asi nesouvisí moc děkuji papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anicka2888
9.5.22 15:50

Jestli se neprestanes pozorovat, tak se do porodu opravdu zblaznis :roll: Cekas prvni? Když neni zadny problém, proc ho neustále hledáš tam kde není? To moc nechápu teda. Jinak ten tlak je normální, cekam třetí a mela jsem to když jsem trpěla od zacatku zácpou. Pak to bylo v pohodě ale až fakt v 4 mesici cca…Jinak mi fakt prijde ze se moc sleduješ od zacatku, co si uz předtím zakladala diskuze. Hod se proste do klidu a tolik necti, byla jsi u dr a vse je v pořádku tak bud ráda, jiné to štěstí třeba nemají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.22 16:01

Přesně, strašně se sleduješ na to že jsi na začátku a že ti vlastně nic není, když ani nezvracíš. Je to zácpou a plynatostí, tu způsobuje zvýšený progesteron, já to mám taky vždycky od prvních týdnů, může tě z toho i bolet to břicho. Ničím jiným to není, děloha je zatím normálně velká, teprve se pomaličku začíná roztahovat, to půlcentimetrové embryo za to fakt nemůže. Zkus nějaká probiotika nebo větší dávky hořčíku - nevadí že z něj dostaneš trochu průjem, ale vyčistíš se. Bude to jen horší.

• Citovat
  • Upravit
380
9.5.22 16:01
@Anicka2888 píše:
Jestli se neprestanes pozorovat, tak se do porodu opravdu zblaznis :roll: Cekas prvni? Když neni zadny problém, proc ho neustále hledáš tam kde není? To moc nechápu teda. Jinak ten tlak je normální, cekam třetí a mela jsem to když jsem trpěla od zacatku zácpou. Pak to bylo v pohodě ale až fakt v 4 mesici cca…Jinak mi fakt prijde ze se moc sleduješ od zacatku, co si uz předtím zakladala diskuze. Hod se proste do klidu a tolik necti, byla jsi u dr a vse je v pořádku tak bud ráda, jiné to štěstí třeba nemají.

omluvám se, máš pravdu no. Je to první vymodelné miminko čekali jsme dlouho.. a jsem ve stresu. Asi hlídám každý prd.. jsem na tohle „přecitlivělá“. Mám teď kamarádky stejně těhotné jedna o dva týdny přede mnou druhá za mnou… a vždy mi řikají že jim nic není. Nemají žedný tlaky nic… a pak si přijdu že je semnou něco špatně
Snažím se omezit čtění občas to nejde…
pokusím se soustředit na to že je vše v pořádku. Díky bohu nekrvácím nešpiním… tak snad bude vše dobré. Omlouvám se za moje výlevy ale tím, že je to první nevím si rady krom kamarádek jsme to nikomu neřekla, třeba kdo by mi mohl poradit.

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
9.5.22 16:06

@Jitka123wal Hlavně to chce klid, pak přijdou jiné věci a budes taky plasit. Kazda jsme jina a máme to jinak ale ver ze když ti dr rekla, ze je vše v pořádku, tak bych se snažila byt v klidu :hug: To ze kamarádky nic nebolí, neznamená ze to mají i jiné ženy stejně.

• Citovat
  • Upravit
380
9.5.22 17:44
@Anicka2888 píše:
@Jitka123wal Hlavně to chce klid, pak přijdou jiné věci a budes taky plasit. Kazda jsme jina a máme to jinak ale ver ze když ti dr rekla, ze je vše v pořádku, tak bych se snažila byt v klidu :hug: To ze kamarádky nic nebolí, neznamená ze to mají i jiné ženy stejně.

Dekuju musím se ukidnit šla jsem si teď znova lehnout. Proste jsem mrtvá každý den tak si vždy odpocinu a pak jdu něco dělat. Jinak zácpou netrpim chodím každý den ale tlačí to no 17.5 se pak doktorky zeptám :) moc si přeji sby to všechno bylo v pořádku ❤️️☘️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.5.22 18:14

Holky tak jsem včera skončila na pohotovosti, bolesti v podbrisku stupnovalu bylo mi na omdleni hrozné do toho se objevilo slabé spineni.
Lékařka na mě byla moc hodna spineni už zmizelo udělala UZ i mě vyšetřila. Říkala vše c pořádku bolesti bývají hold mate otocenou dělohu do zadu někoho to bolí víc ( holky mnohem silnější menstruační volesti myslela jsem si ze to dostanu ) každou chvíli bolí mě i pánevní dno uvnitř řekla ať odpocivam a navysim magnesium … po čípku co mi dali jsem spala jak zabita….
No a ráno? Vstala jsem šla jsem curat na toaletním papíře hnědá krev a hodně plus … teda i na vlozce
Hned jsem jela ke svoji gyndarce říkala ze krvacim lehce z povrchu čípku ze bolesti bývají miminko vypadá všechno v pořádku
Dala mi neschopenku abych fakt ležela ascorutin navýšene magnesium
V pátek jdu na hematologii měla jsem trombozu před 8 lety a pokud se nepotvrdi mutace nastaví mu ustrogestan na chvíli
Holky ale bolesti fakt mám hrozny a to lezim.. je mi na zvracení to je v pohodě ale o pánevní dno podbrisek fakt bolí
Setkala jste se stim nějaká?? A ze to dopadlo dobre. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky