Tlaky v hlavě

5
4.3.24 19:20

Tlaky v hlavě

Dobrý den,

jsem po operaci oci, trápí me už přes 2 týden tlaky v hlave, zadna bolest, jen tlak, je to pocit jako když je člověk dlouho vzhůru nohama a pak se postaví, mám těžkou hlavu při pohybu, cítím jak mi krev proudí hlavou, když se dotknu hlavy, nebo masiruji spánky, tak se mi zacne hlava motat, při hybani hlavy ze strany na stranu jsem jako kdyby zpomalený, ze cítím tlak po celý hlavě, pumpuje mi hlava, nemuzu usnout v klidu, protože když jsem v klidu a mám zavřeny oci, tak se mi za par sekund točí celá hlava, jakoby semnou nekdo silné třásl, a tak vždycky otevřu oci, aby to přestalo a musim se neustále hýbat a pak teda usnu. Mývam to teď přes den pravidelně a cely den, v noci nejhorsi, když se ale vzbudim, tak jsem v pohodě všechny zmíněné problémy zmizí, ale pouze na 10,20 minut, než vstanu a začnu něco delat, ale stačí i ležet a  po stejne dobe to zase zacne. Když jdu na procházku, tak se mi stává, ze se mi těžce dýchá a nemohu se z plna nadechnout, při lezení a nic nedelani ten pocit nemam.
Na neurologii jsem objednány.

Měl někdo něco podobného? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.3.24 09:34

Zkus si zmerit tlak. Take jsem po operaci, ale jine. Od te doby mam podobny pocity a namerila jsem si vysoky tlak. Zatim leky neberu, zkousim alternazivy, ale nic moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.24 20:08
@Anonymní píše: Více

Mohu se zeptat, co ten tlak s odstupem casu? Jsem po operaci a od te doby mam vysoky tlak, pred operaci norma nebo nizsi. Zkousela jsem vice pohybu, bylinky, ale nic moc.

• Citovat
  • Upravit
12128
11.4.24 20:14
@Anonymní píše: Více

Proč se ptáš sama sebe? Nebo si nepamatuješ, že jsi to psala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí