Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, potřebovala bych poradit ohledně potahů na cama. Čekáme dubňátko/květňátko a strašně se mi líbí ty černé potahy shiny chevron. Ovšem každý mě zrazuje, že jsou černý, že jsem blázen na léto, že do kočáru bude pražit atd. atd. A tak se chci zeptat, máte je některá? Používaly jste v létě? Jak vydrží nápor sluníčka, nejsou hned šislý? Přeci jen nejsou nejlevnější… Nebo celkově, jak jste spokojené s tmavým kočárkem v létě?
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonAhoj. Ma je kamarádka - holčičku mají kvetnovou. Vysisovane nebyly, ale upřímně černý kocarek vypada fakt hrozne a vubec se k miminku nehodí. Ted na zimu koupila potah do vínova a rozdíl neskutečný. Z rakvicky na kolečkách je celkem slušný kocarek
jinak teploty bych se az tak nebala, větrat musí kazdy kocarek a na přímé slunce mrne stejne davat nebudeš ![]()
@Tichošlápek děkuji
Tak ano, je to sám o sobě dost „odlišný“ kočárek, hlavně tady u nás, kde jsem ho zahlédla asi 2×, no a ještě s černou stříškou, ale tak se mi to prostě líbí, proto se ptám
Jasně, na přímý ho dávat nebudu, pokud to nenapadne babi ![]()
@Šarlota4 Děkuji, já věřím, že jo. Jen si vyslechnu od babiček, že tam dítě mučím ![]()
@Flooa neboj ja mam taky cerny, teda zatim neodzkouseny v lete. Jenze v tom vedru co bylo posledni leto se clovek pekl i v bilem.
@Flooa nn nemam bgb ja uz mam malou v polo golfkach. No prave, pry ma byt letos jeste hur - me klepne.
@Šarlota4 Tak to nás asi taky a s mimčem to bude teda
Jsem je vždycky chudinky litovala ![]()
Já si je chtěla koupit před 14 dny - bohužel zrovna nebyli skladem a když už sme měli podvozek skladem tak sem si vzala ice blue co skladem měli, ale vůbec bych neřešila léto - za a) když bude vedro - vedro bude stejně v bílý boudě jako v černý, jde o vzduch a za b) pochybuju že postavíš kočár na slunce a necháš ho tam stát
budeš se ploužit většinou stínem ![]()
@teepe děkuji
Máte pravdu, holky. Myslím, že už jsem asi rozhodnutá
A při nejhorším mám doma ještě v barvě sand
Ještě se zeptám, ty potahy- jak se nasazují? Musím koupit i tyče k druhým potahům? S tímto bůbec nemám zkušenost ![]()
Ja bych teda na leto s cernou vahala
ale na leto muzes koupit od BGB letni prodysnou strisku
ja jsem se bez tedy obesla, jak u Buffala tak u Bee3. U Buffa jsme v lete meli Off White a u Bee3 Ice Blue
a i na dovoleny - Recko, Chorvatsko, bez problemu.
Jinak kdyz mas vis strisek tak jen vyvliknes pruty a nasadis dalsi
je to jednoduche ![]()
Jinak teda ted cekame prcka a TP uprostred leta a tentokrat uz tu letni strisku zvazuju ![]()
@ClaireX já měla ještě takovou tu první
a tou sítkou stříbrnou a uplně jsme jí nesnášela
ted o letní neuvažuju vůbec, ty stříšky jsou prodlužovací, a pak akorát tou sítkou svítí na dítě
a stejně to nic nevyvětrá…