Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se poradit. Včera jsem zjistila, že mám tmavý ( brcalove zelený, možná až černý) výtok z obou prsou. Těhotná nejsem, od porodu je 9,5 roku, antikoncepci neberu, mám podvazane vaječníky. Je mi 37 let. Prsa neboli, MS pravidelná, nyní pár dní po ovulaci. Setkal se s tím někdo? Na gynekologii jsem objednaná.
No ja bych makala nejdrive na mamologii aby me vzali co nejdrive, nejlepe jeste tento tyden…muze to byt banalita ale taky nemusi.
Chodis na na sono prsou jednou za dva roky? Asi bych nez na gyndu sla na mamo kde ti udelaji sono a reknou co dal…nemusi to nic byt, treba jen nejaky hormony a taky to neco byt muze…obvolej si mamo v okoli a zkus jestli ti daji nejaky brzky termin ☺️
@lilith1 nechodím. Nějak jsem zatím neviděla důvod.
Nicméně na gyndu jdu ve čtvrtek ráno, tak uvidím co mi řekne. Podle mě by byla lepší žádanka, aby případně věděli co mám za problém a třeba se na něco zaměřili.
Na netu jsem toho našla dost od rakoviny po je to normální. Tak nevím. ![]()
Hele ja resila loni v tuhle dobu bulku v prsu…ja (31let) si teda prsa vysetruju kazdej mesic uz to mam jako rutinu, dva dny po menstruaci si lehnu a fakt muzu rict ze prsa svoje znam dobre…
Prisla jsem na to v nedeli, v pondeli obvolala mamo kliniky a ve stredu uz byla na jedný na sonu a diky bohu jen neskodna cysta ale cekani by me znicilo… a hlavne na gynde ti vypise max zadanku nevidi do prsu…na to potrebujes do mamocentra kde se prsama zabyvaji…tam vyplnis dotaznik, s cim tam vlastne jsi…takze gyndou bych se nezdrzovalo kdyby nahodou to neco bylo at se to resi hned.
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se poradit. Včera jsem zjistila, že mám tmavý ( brcalove zelený, možná až černý) výtok z obou prsou. Těhotná nejsem, od porodu je 9,5 roku, antikoncepci neberu, mám podvazane vaječníky. Je mi 37 let. Prsa neboli, MS pravidelná, nyní pár dní po ovulaci. Setkal se s tím někdo? Na gynekologii jsem objednaná.
Dobry den, mohu se zeptat, jak jste nakonec dopadla u doktora?
@jezevinka mám za sebou odběr na prolaktin, uz prsou a odběr výtoku na cytologii. Vše negativní. Akorát výtok trvá dál ![]()
@Anonymní píše:
@jezevinka mám za sebou odběr na prolaktin, uz prsou a odběr výtoku na cytologii. Vše negativní. Akorát výtok trvá dál
Dekuji. ![]()