Tmavý výtok z prsou

Anonymní
23.1.23 17:11

Tmavý výtok z prsou

Ahoj, jdu se poradit. Včera jsem zjistila, že mám tmavý ( brcalove zelený, možná až černý) výtok z obou prsou. Těhotná nejsem, od porodu je 9,5 roku, antikoncepci neberu, mám podvazane vaječníky. Je mi 37 let. Prsa neboli, MS pravidelná, nyní pár dní po ovulaci. Setkal se s tím někdo? Na gynekologii jsem objednaná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12896
23.1.23 18:13
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se poradit. Včera jsem zjistila, že mám tmavý ( brcalove zelený, možná až černý) výtok z obou prsou. Těhotná nejsem, od porodu je 9,5 roku, antikoncepci neberu, mám podvazane vaječníky. Je mi 37 let. Prsa neboli, MS pravidelná, nyní pár dní po ovulaci. Setkal se s tím někdo? Na gynekologii jsem objednaná.

No ja bych makala nejdrive na mamologii aby me vzali co nejdrive, nejlepe jeste tento tyden…muze to byt banalita ale taky nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
23.1.23 18:15

Chodis na na sono prsou jednou za dva roky? Asi bych nez na gyndu sla na mamo kde ti udelaji sono a reknou co dal…nemusi to nic byt, treba jen nejaky hormony a taky to neco byt muze…obvolej si mamo v okoli a zkus jestli ti daji nejaky brzky termin ☺️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.23 18:19

@lilith1 nechodím. Nějak jsem zatím neviděla důvod. :oops: Nicméně na gyndu jdu ve čtvrtek ráno, tak uvidím co mi řekne. Podle mě by byla lepší žádanka, aby případně věděli co mám za problém a třeba se na něco zaměřili.

Na netu jsem toho našla dost od rakoviny po je to normální. Tak nevím. :think:

• Citovat
  • Upravit
NicolaR7
23.1.23 18:29

Hele ja resila loni v tuhle dobu bulku v prsu…ja (31let) si teda prsa vysetruju kazdej mesic uz to mam jako rutinu, dva dny po menstruaci si lehnu a fakt muzu rict ze prsa svoje znam dobre…

Prisla jsem na to v nedeli, v pondeli obvolala mamo kliniky a ve stredu uz byla na jedný na sonu a diky bohu jen neskodna cysta ale cekani by me znicilo… a hlavne na gynde ti vypise max zadanku nevidi do prsu…na to potrebujes do mamocentra kde se prsama zabyvaji…tam vyplnis dotaznik, s cim tam vlastne jsi…takze gyndou bych se nezdrzovalo kdyby nahodou to neco bylo at se to resi hned.

• Citovat
  • Upravit
314
20.2.23 20:56
@Anonymní píše:

Dobry den, mohu se zeptat, jak jste nakonec dopadla u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 21:01

@jezevinka mám za sebou odběr na prolaktin, uz prsou a odběr výtoku na cytologii. Vše negativní. Akorát výtok trvá dál :?

• Citovat
  • Upravit
314
20.2.23 22:19
@Anonymní píše:
@jezevinka mám za sebou odběr na prolaktin, uz prsou a odběr výtoku na cytologii. Vše negativní. Akorát výtok trvá dál :?

Dekuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast