Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja jednou rozespalá otevřela pošťákovi v jen v kalhotkách a chudák se než mohl ani naslovo a Ja jsem z toho byla ruda az na zadku ![]()
Hmm, tak jsem asi trapka nejvetsi, ale kdyz obcas posta dojede rano, tak bezne vybehnu v pyzamu rovnou z postele, a neprislo mi, ze by to nekoho pohorsilo
naopak se i omluvej, ze budej
ale je fakt, ze jsme kraj mesta vesnickeho razu a ke dverim mi koukaji akorat sousedovy slepice ![]()
Je to jak z Bravíčka, každopádně si z toho fakt nic nedělej, oni jsou zvyklí. Já takhle šla za pošťačkou, ještě jsem se jí omlouvala, taky zuby nevyčištěné etc., ale ona se jen mile usmívala a ujišťovala mě, že to vůbec nevadí. ![]()
V pohodě, já jsem taky kolikrát otevřela v pyžamu
Holt nemaj jezdit takhle brzo
Nebo si kup extra spešl pyžámko pro kurýry ![]()
K nam jezdi uz par minut po 8 rano. A pokazdy jsem jak jezi baba
vzdycky se to snazim prebirat skrz branku kdyz treba jeste nemam vycistene zuby
. Oni jsou fakt zvykli
To nic není, já kdysi hooodně dávno, po probdělé noci
pozdravila „dobrý večer“
Hele chlap to tak nebere, rád se koukne na rozespalou a rozvrkočenou dámu.
Hele já takhle minule zapomněla, že mají přijet chlápci bagrovat zahradu, nebo mi to spíš manžel zapomněl připomenout… no otevřela jsem dveře v košilce a tam na mě koukají tři chlapi a ptají se, kdeže to mají vykopat, tak jsem jim řekla, že se omlouvám, ať mi dají pět minut a budu schopná komunikovat…no byli velmi pobavení, já taky, manžel míň ![]()
Tak zuby nebyly vidět. To po jednom nevyčištění určitě nepoznal. Není to věc příjemná, ale jsou horší trapasy. ![]()
Jé já aspoň čekala, že se Ti zabouchly dveře, ty venku bez klíčů a bez podprdy voláš na sousedy…ale takhle?? ![]()
Taky jsem jednou otevřela pánovi z PPL jen v rudé noční košilce, kterou mám k zcela jinému účelu než v ní chodit otevírat kurýrům. Jen jsem vylítla z postele a utíkala ke dveřím, žádnej župan, žádný zuby ani česání
Pak jsem si říkala, že si aspoň měli s chlapama o čem povídat a předhánět se, kdo bude doručovat příště ![]()
Příspěvek upraven 26.08.14 v 12:28
Já chodím i v noční košili a na to jen hodím kabát. Je mi to buřt ![]()
@tumpach tohle bych vůbec neřešila, myslím, že jsou pošťácí zvyklí na horší věci.