Trapas: otevřela jsem pohlednému doručovateli jako ježibaba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
26.8.14 11:29

To byl ale trapas

Ahojky holky, tak se vám jdu pochlubit s trapasem, který se mi stal před chvíli. Jelikož je malá s babičkou na výletě, tak já si hezky spím v posteli, i když vím, že mi má přijít dobírka. No a najednou někdo zazvoní, a já řeknu Ano prosím, on mi řekne, že jde s tím balíkem. No tak já na sebe naházím tepláky a bundu, a že si to vyrazím tedy převzít. Nemám klíče, nevadí, nechám otevřeno, snad mě nevykradou. Převezmu balík a potěšena, jak jsem to šikovně zvládla. :) Vejdu domů, žádný zloděj tam. Je to ok. A najednou se podívám do zrdcadla, vypadám jako ježibaba, nevyčištěné zuby a k tomu mi vylejzala noční a dokonce bylo vidět, že nemám ani tu podrpsenku, to byla ostuda, A ten podpis ten byl ještě horší, to nebyl oani rozeznat, to bylo jako kdybych tam dala X. :oops: :oops:. No nic a to mi mají přivézt další balík, no tak se modlím, at toho pohledného chlápka už neuvidím, :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15050
26.8.14 11:32

A kdyby přijel nepohlednej chlápek, tak by ti to bylo fuk? Nebo o co jde? Já to nějak nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.8.14 11:33

Já myslím, že pán je zvyklý. A zase jako trapas mi to nepřijde. Třeba byl nakonec i rád, žes tu podprdu neměla - zpříjemnění deštivého dne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.8.14 11:34

Podle mě pán takových lidí vidí denně tolik, že už o tom ani neví :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.8.14 11:35

@boball no nebylo no, ale přišlo to takový divný @Malaga no pokud to bral, jak to říkáš ty, tak to bylo dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.8.14 11:35

@Angua no snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
26.8.14 11:36

@tumpach z toho si nic nedělej já jsem kolikrát byla tak zblblá že když zazvonil zvonek tak jsem vyletěla z postele ven v noční košili a došlo mi to až po převzetí balíku :oops:. Oni jsou na to zvyklí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 11:37

No to je stupeň trapasu číslo jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
26.8.14 11:38

@tumpach No,jo ale když jsi to věděla dopředu, tak čemu se divíš? Já bych to brala, kdyby se ti to stalo neohlášeně, ale takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
26.8.14 11:40

Jo byli jsme na to zvyklí a navíc některé paničky chodí takhle - ale upraveně otvírat naschvál to je potom sranda když přijedou zpět na depo a probírají to.. to už by ty paničky slyšet nechtěly… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.8.14 11:40

@boball no já myslela, že přijedou až odpoledne :lol:, já vím tuze naivní, prostě hold moje blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
26.8.14 11:42

@tumpach A jo :mrgreen: no, jo stane se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.8.14 11:46

@boball a ted koukám, co jsem odklikávala, a zjistila, že jsem to chtěla dát na poštu, no nic aspon nemusím běžet poštu, :). takže zároven i jeho chyba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
26.8.14 11:46

Ja jednou rozespalá otevřela pošťákovi v jen v kalhotkách a chudák se než mohl ani naslovo a Ja jsem z toho byla ruda az na zadku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.8.14 11:48

Hmm, tak jsem asi trapka nejvetsi, ale kdyz obcas posta dojede rano, tak bezne vybehnu v pyzamu rovnou z postele, a neprislo mi, ze by to nekoho pohorsilo :nevim: naopak se i omluvej, ze budej :oops: :mrgreen: ale je fakt, ze jsme kraj mesta vesnickeho razu a ke dverim mi koukaji akorat sousedovy slepice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí