Točení hlavičky a pohled miminka

218
26.9.11 14:19

točení hlavičky a pohled miminka

Maminky, chtěla bych se zeptat zkušenějších…mám 5 týdenní holčičku a pořád mi zaklání hlavu a má tendenci točit se na jednu stranu(vyčetla jsem tady, že do 3 m je to normální, tak to snad ani řešit nebudu), ale někdy mám pocitm že natočí hlavu a bezduše se dívá jinam…jaoby nepřítomně..nevím, zda je to u tak malých dětí normální? Mám pocit, že snad neumí ležet hlavičou rovně..od včera se aspin zacala smat, kdyz ji chytim hlavicku,aby se divala na me..jak jsou na tom vase miminka? A druha ot, také se vám často zalykají přo kojení? ´Malá mi nělkdy vydává zvuky,až mám strach, i při spaní, jako by ji v krku zavazel jazyk a nemohla se nadechnout…moc děkuji za příspěvky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
26.9.11 14:47

Ahoj,
vetsina miminek uprednostnuje po porodu jednu stranu. Tu na kterou byly otoceni v brisku. Je treba miminko hlidat hlavne pres den. Podporovat ho k te druhe strane. Davat mu tam hracky, mluvit na nej z te strany, davat ho do postylky tak ,aby se divalo za svetlem na te strane, kterou nema moc oblibenou.....
Jinak nas Dominic mel hlavicku na stranu prvni 3 mesice, pak uz mu bylo jedno, jestli ji ma rovne ci na jednu ci druhou stranu.
S tim zalykanim poradim jen vyzkouset ruzne polohy pri kojeni. Nemam s tim bohuzel zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
31386
26.9.11 14:57

ten pohled do blba je u malých miminek úplně normální, taky mě to zprvu děsilo, kor když se potom začal takhle i smát…to už mi fakt přišlo divný, když se dítě místo na maminku dívá za ní a ještě se u toho směje, je to až strašidelný :-D …ale vydrž, jak začne fixovat, tak se jí pohled čímdál častěji bude stáčet na konkrétní podnět (hračka, Tvůj obličej atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí