Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Nemáte někdo zkušenost s tímto zametačem?
http://www.topshop.cz/…per_max.html
Hledám něco na rychlé vysátí „šup šup“, abych nemusela složitě vytahovat klasický vysavač.
Syn je ve věku, kdy drobky můžeme přehazovat lopatou ![]()
Dneska jsem na tuto…věc viděla reklamu. myslím si-blbost-pobere to asi větší kusy jakože vlasy v té reklamě byly vysloveně chuchvalce ale třeba jeden vlas na koberci či malé drobky mezi chlupy v koberci to asi nepobere když je to jen na účinku rotačních kartáčů.
@rasataka Právě, taky jsme viděla reklamu
Mě to zaujalo, ale tak nějak z principu bych si z teleshoppingu nekoupila nic, na co bych neměla přímé recenze spokojených uživatelů ![]()
Klidně navrhněte nějakou alternativu, budu mít narozky, tak ať můžu dát tip ![]()
Máme takový na chatě, je hoooodně starý a super jsme moc spokojení a sebere skoro všechno - ale určitě to není na koberce s vysokým chlupem. Bohužel o kvalitě top-shopu mám obavy, kdežto ten náš co má 50 let a je vyroben tak že pořád drží.
Koberce nemáme, to by nebyl problém. Nemáme ani zvířata, ani nám moc nepadají vlasy ( ikdyž manželovi by to nikdo nevěřil
) Prostě jen něco na drobky ![]()
@jessikka píše:
Koberce nemáme, to by nebyl problém. Nemáme ani zvířata, ani nám moc nepadají vlasy ( ikdyž manželovi by to nikdo nevěřil) Prostě jen něco na drobky
hele zase ten náš staroušek na podlahy nic moc - ideální normální koberec, na podlaze se mu netočí ty kartáče protože se nemají o co otáčet - potřebují odpor..
p. s. víčko na láhev slouží? ![]()
@jessikka hele já mám narozky v březnu a manžel dostal za úkol koupit irobota
zkus to taky ![]()
@anickadomnik
S naším Buboušem by robot brzo dorobotil
@Aletheia Slouží, slouží
Co zkoušky?
@jessikka myslíš dítko? to máme asi stejně staré tak když přežije našeho malýho satana tak přežije všechny děti
![]()
@jessikka docela mě překvapilo, když jsem zjistila, že věci teleshoppingu se dají koupit i mimo a o dost levněji. Jinak si myslím, že zametačů je hodně a dají se na ně najít recenze. Z Top shopu bych si ho už z principu nekupovala ![]()
Také jsem po něm dřív toužila, ale pak jsem zjistila, že smeták udělá stejnou službu ![]()
Ja mam teda spis vyhlidnuty tycovy vysavac. Je bezdratovy tak to mi prijde idealni.
Neco takoveho http://www.oaza.cz/…01-p9rv4u1o9
Příspěvek upraven 22.02.15 v 09:39
Holky, naletěla jsem na ten bezdrátový vysavač.
Upozorňuji, že je to děsná blbost - hračka pro děcka.
Nejsem spokojená, nic to nesvede, baterie vydrží pár minut.
Už měsíc se snažíme ho vrátit, ale marně.
Sklad je údajně v Hodoníně a firma sídlí v Anglii.
Pokud se to podaří vyreklamovat, bude to zázrak.
Myslím, že se jedná opět o akci „Šmejdů“!
Na Šlágru jede pro ně reklama - dívají se většinou starší lidé, tak to na ně zaměřili.
NEKUPOVAT NEKUPOVAT NEKUPOVAT
![]()
Holky vidím že jste nespokojené se zametačem, ale já si ho před měsícem pořídila, právě z toho top shopu a nemůžu si ho vynachválit
Právě pro domeček, kde se pohybují malé děti, drobků je stále všude dost, je to ideální věc. Krásně to pobere vše, i prach, vlasy,… Dokonce jsem byla překvapená, jak to vydrbalo i koberec. Úplný chuchvalce prachu v tom byly posbírané a to bylo vysáto normálním vysavačem. Takže za mě jednoznačně ano. Dokonce jsem ho teď kupovala i mamce a ségře. Jediné co teda není pravda, oproti reklamě, že je to potichu. Mně to přijde docela hlučné. Ale super pomocník. A ta baterie vydrží dlouho teda. Píšou 45 minut, v kuse jsem tak dlouho nevysávala, ale každý den chvilku je v provozu a nabíjím ho tak 1× týdně. Mám ho právě z toho top shopu za 1190,– Kč, viděla jsem ho i jinde za 599, ale tomu zase nevěřím já. Měli tam napsáno že vydrží baterie jen 25 minut, tak jsem nechtěla riskovat že je to šmejd.
Takže zatím jsem tu na diskuzi jediná, ale já jsem s tím rozhodně spokojená ![]()
Martina