Topinkovač na sendvičový chléb
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Topinkovač na sendvičový chléb
Ahoj všem, potřebuji nový topinkovač na 2ks topinek, ale takový, aby se do něj vešel ten větší toustový chléb a měl vestavěný rozpékač pečiva. Koupila jsem neuváženě v místním obchodě, ale plátek z něj vykukuje ven, takže 2cm zůstanou neopečné:-( diry vypadali dostatečně velké, ale jsou málo hluboké. Nakupuji raději přes net, abych mohla zkusit a vrátit, tentokrát jsem udělala výjimku a nevyplatilo se
poradite mi nějaký? Třeba máte..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ruuzenka píše:
Ahoj všem, potřebuji nový topinkovač na 2ks topinek, ale takový, aby se do něj vešel ten větší toustový chléb a měl vestavěný rozpékač pečiva. Koupila jsem neuváženě v místním obchodě, ale plátek z něj vykukuje ven, takže 2cm zůstanou neopečné:-( diry vypadali dostatečně velké, ale jsou málo hluboké. Nakupuji raději přes net, abych mohla zkusit a vrátit, tentokrát jsem udělala výjimku a nevyplatilo seporadite mi nějaký? Třeba máte..?
Hm, my máme klasický kontaktní gril na vše. A topinkovac jsme měli delší a byl i vyšší, ale značku už nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruuzenka Mam sendvicovac s vymenitelnymi platy. Topinky delame v tom (vcetne topinek ze starsiho chleba).
Pecivo rozpekam v mikrovlnce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Videla jsem na lidl shop, budu objednávat ten klasický na normální chleba(na styl toho retro, co máme uz dlouho a který chceme nový), ale mají tam zvlášť na sendvicovy. Ale nemerila jsem to, jen jsem videla, ze tam mají zvlášť na normální a sendvicovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsme koupila na alze topinkovač od značky Lauben. Kupujeme klasický toastový chléb a ten se ta vejde úplně bez problému. Zatím nám slouží dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit