Pračka se sušičkou, výběr značky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ja mam nejvetsi spokojenost, i od znamych se znackou MIele. Bohuzel je hodne draha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud dva v jednom, tak Miele, ale cena je dost jinde. Ale fungují na 100%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Candy nebrat
Já jsem si koupila pračku se sušičkou Candy - no byla za slušnou cenu
bohužel jsem ani nevyzkoušela to sušení, protože po prvním vyprání se to rozbilo a já ji vyreklamovala
Takže tu mohu jedině NEDOPORUČIT. Jinak jsem si pak pořídila jenom pračku whirlpool a suším radši na sušáku
Ale třeba tu taky najdu nějaký dobrý tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme aeg. Při praní zapinam z 90 % také sušení. Zvířata děti. Využívána hodně. Po 3 letech od zakoupení přestala sušit. Problém nyní řeším s opravářem. Děsím se na kolik vyjde oprava…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla Candy (typ už nevím) ale byla jsem spokojená (teď mám kvůli místu i pračku a sušičku zase značky Candy). Kdybych si ale mohla vybrat, jdu do Beka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme cca 2 roky samsung a jsem spokojená. Není to sice jak pračka a sušička zvlášť (to ma švagrová a je to prostě jinej level), ale vypere a vysuší velmi dobře. Sušení tedy využívám výhradně teď v zimě a v létě suším na balkoně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@herani píše:
Máme cca 2 roky samsung a jsem spokojená. Není to sice jak pračka a sušička zvlášť (to ma švagrová a je to prostě jinej level), ale vypere a vysuší velmi dobře. Sušení tedy využívám výhradně teď v zimě a v létě suším na balkoně.
Jaký je rozdíl v ususenem prádle že sušičky a z 2v1. Máme aeg 2v1s tepelným čerpadlem a sušila vždy dobře. S každým zvlášť nemám zkušenost a tak by mě to zajímalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SábaW hlavní problém vidím v tom, že sušička nepojme stejně velké množství prádla, jaké dokáže vyprat pračka. Výběr sušicích programů taky není tak veliký jako u samotné sušičky. Sem tam se taky stane že je prádlo nedosušené nebo naopak přesušené a pomačkané..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SábaW píše:
Jaký je rozdíl v ususenem prádle že sušičky a z 2v1. Máme aeg 2v1s tepelným čerpadlem a sušila vždy dobře. S každým zvlášť nemám zkušenost a tak by mě to zajímalo.
Susicka potrebuje vetsi buben, nez pracka a neperforovany. Susicky u kombinovanych pristroju susi dele, maji vyssi spotrebu a vic opotrebovavaji pradlo kvuli tomu perforovanemu bubnu. Kombinovane pracky se susickou maji pry podle testu horsi machani (to ale nevim, jak souvisi s tou susickou)- v testech vyslo vyssi zbytkove mnozstvi prasku v pradle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka
@shadowbabe to bohužel nemohu, cca 30 cm nad pračku bojler
proto musím volit takto
- Citovat
- Upravit
Vybírání podle značky je hloupost. Vybírej podle potřebných parametrů a dostupnosti náhradních dílů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, poradíte dobrou značku? Bohužel kvůli místu musím volit takto. Jinak mám pračku Candy, což je katastrofa. Chystám se psát i na nějaké Elektro ale myslím si, že mě nabídnou jen " reklamu" děkuji moc.