Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nemáte někdo zkušenost s klinikou v Ustí nad Labem - Tornero?
A popřípadně s klinikou taky Tornero, ale je to jinde a dělají tam echokardio plodu ( na srdíčko)
Ahojky, já tam chodím na ortopedii a na gynekologii. Kamarádka tam teď chodí na ultrazvuky s miminkem. Je to tam super. Já bych neměnila. Mají tam nejnovější ultrazvuky a i personál je mi moc sympatický. Hlavně doktoři na gynekologii. Jsou pečliví a v těhotenství se o maminky starají báječně. Mají spešl hodiny pro těhulky a i ten 3D ultrazvuk. Já za sebe mohu jen doporučit
![]()
My tam chodíme s malou na kontroly s pupeční kýlou a já na prokto a můžu potvrdit, velmi příjemní a ochotní ![]()
Zítra nás čeká screening na této klinice, tak mě zajímají nejnovější zkušenosti a názory na UZ. Na recepci na mě působili hrozně mile, tak doufám, že je tomu tak i na UZ ![]()
My tam byli s manželem loni na screeningu, příjemné prostředí, milý personál, vše o. k. ![]()
@Aneta89 taky za 100,– ti řeknou. My už od naší MUDr. věděli, tak nám to pan doktor potvrdil
a od té doby už na nás jen vystrkoval zadek a neukázal se, abychom to měli jistý
Ono je to brzo na to, že to určení pohlaví nemusí být 100%ní (u prvotrimenstráního screeningu). ![]()
@Pemyy Já vím, i je mi to celkem jedno, hlavně, že bude v pořádku…Ale zvědavost… ![]()
@Aneta89 To mně na to manžel říkal, že ví, co dělal, ne?!?
(kluka)
Ale každopádně zdraví je to nejpřednější, to jooo ![]()
My jsme tam byli dneska kvůli prvotrimestrialnimu screeningu a popravde jsem byla zklamana. Jednani lekare mi prislo, ze to bere uz kus od kusu a ze uz ho to odpoledne moc nebavi. Když jsem se na něco ptala, vychrlil na me nejake odborne terminy (a to jsem zdravotni sestra a moc jsem tomu nerozuměla), pak mi to tedy vysvetlil uz srozumitelneji. Fotku ani nemam, protože dodelal vysetreni ultrazvukem a byl na odchodu z mistnosti. To jsem se ho stihla z luzka zeptat, jestli by slo poznat pohlavi. V tom 13.tydnu se dela jen ten cernobily ultrazvuk? Riziko downova syndromu mam 1/4000 a když jsem se ho ptala, jak je to velke riziko, tak mi řekl, ze to si musíme zvážit sami. Takze za me teda nic moc jednani, na to, ze si to clovek plati.