Torza těl “hmyzu”

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
26.6.23 20:49

Torza tel “hmyzu”

Poridil jsem chatu a na jednom miste v kuchyni neustale padaji od stropu torza tel hmyzu, je to vzdy par mini kousku, nektere jsou hodne tvrde, mozna trus? Pod stropem s podhledem je drevena lista na keramickem obkladu z poza ktere to podle me pada. Vydatne jsem na ni v ruznych mistech vydatne potukal a vypadla dalsi torza tel viz foto, tentokrat hodne, asi zasoba. Fotografie zachycuje misto, kde jindy nic nespadlo. Mravencu jsem tam videl za par mesicu tak deset. Po poklepani vypadla jedna larva tak 3mm dlouha a jelikoz byla desne rychla, tak jsem dal prednost zabiti, lezla se schovat mrcha a byla uz pulkou tela za listou. Vskutku me svou rychlosti zaskocila. Podle me mela ruzovou barvu, mozna oranzovou. Po sejmuti oblozky jsem nasel to same co na fotce plus par mravencu, jinak nic. V kuchyni absolutni poradek, nikde zadne jidlo ci drobky, povrchy ciste. Vsechny skrine jsem mel venku a nikde nic, vse ciste. Kuchyn jsem suroval 10h a fakt jsem odstranil uplne vsechno. Popsany jev se deje od nastehovani, coz je asi 2 mesice. Neprijde mi, ze by bylo prostredi vlhke. Nevim co to je, nejaky tvor tam podle me pozira jine tvory? Vystrikal jsem opakovane biolitem na mravence a vosy - jiny nemam….divny mi prijde, ze tam v podstate nachazim je ty zbytky tel, nic ziveho krom tech par mravencu, jedne larvy a asi peti rybenek, ktere jsem videl na sporaku. Nevite, co to zpusobuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
26.6.23 21:07

A pavučiny se neobjevují? Nám tohle dělal pavouk. Vždy v jednom rohu byly torza. Po čase se na tom místě objevila i obr pavučina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.6.23 21:22

@KeckaJ par opravdu malych pavoučků jsem zahledl, ale treba pet za dva mesice, vice ne. Velci pavouci jsou jen venku, pavuciny rovnez nejsou. Pavouk me taky napadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný