Totálně mimo z ivančické nemocnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krakatice88
22.8.12 20:28

Berry a Naimo, ale já jsem nepsala nic o tom, že by tam se mnou sestra měla sedět u monitoru, to vím, že tam se mnou nebude sedět :D O tom, že zasedla k psacímu stroji, jsem psala proto, že bych čekala počítač…

Děkuju vám všem za názory, nechám to zatím být a uvidím příští týden, jak to bude vypadat… Netušila jsem, že je až tak běžné, že mě nevyšetří. Jela jsem tam s tím, že se dozvím něco o stavu čípku atd. a místo toho si šel doktor na soukromý pochůzky po areálu něco si vyřizovat… Tak vám děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
14079
23.8.12 10:08
@Theodora92 píše:
Berry a Naimo, ale já jsem nepsala nic o tom, že by tam se mnou sestra měla sedět u monitoru, to vím, že tam se mnou nebude sedět :D O tom, že zasedla k psacímu stroji, jsem psala proto, že bych čekala počítač…

No třeba tam mají nějaké svoje formuláře, co nejsou zavedené v PC, ale musejí se vyplňovat/doplňovat na stroji a zakládat do složky :nevim: - nemohla třeba zakládat novou složku pro tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.8.12 15:10

@Theodora92 tak si to po sobě přečti- jediné, co z toho vychází je, že se ti patřičně nevěnovala. Psací stroj ani v dnešní době nepovažuji za raritu 8)
Stav tvého čípku v tomto týdnu naprosto o ničem nevypovídá.
On ani nemusí vypovídat za dalších 14 dní.
Jestli se tam necítíš jistě, tak máš možnost rodit kdekoli, já například poslední rodila v té továrně, jak nazýváš Bohunice a lituji, že jsem neměla možnost tam odrodit i předchozí dvě děti.
Určitě bych měla dnes lepší vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
10.7.13 09:09

Nevidím nic špatného na tom, nandat pásy a pracovat si na dalších věcech, pokud těhotenství celou dobu probíhá v pořádku.
Některé maminky jsou tak trošku rozmazlené, to se pak rodí všude špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.7.13 09:17

Mně to přijde normální…nevím co by měla sestřička celou tu dobu když jsi na monitoru dělat…asi ti sepsala nějakou kartu…když jsi neměla jiné potíže - vyrážka není úplně porodnický problém…
hlavní je výsledek monitoru - pokud byl ok, není co řešit…
to že tě lékař nevyšetřil taky nevidím jako nějaký problém - řada lékařů nevyšetřuje čípek skoro celé těhotenství - právě kvůli tomu aby tam zbytečně nezanesli infekci a nezpůsobili předčasný porod - stejně se stav čípku může změnit z hodiny na hodinu - Mě ho v porodnici vnitřně vyšetřovali až po 39tt - a to vždycky jen ob jednu kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.7.13 09:25

Neboj se a nestresuj se zbytečně - přeju hezký porod a zdravé miminko! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie