Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Theodora92 píše:
Berry a Naimo, ale já jsem nepsala nic o tom, že by tam se mnou sestra měla sedět u monitoru, to vím, že tam se mnou nebude sedětO tom, že zasedla k psacímu stroji, jsem psala proto, že bych čekala počítač…
No třeba tam mají nějaké svoje formuláře, co nejsou zavedené v PC, ale musejí se vyplňovat/doplňovat na stroji a zakládat do složky
- nemohla třeba zakládat novou složku pro tebe?
@Theodora92 tak si to po sobě přečti- jediné, co z toho vychází je, že se ti patřičně nevěnovala. Psací stroj ani v dnešní době nepovažuji za raritu ![]()
Stav tvého čípku v tomto týdnu naprosto o ničem nevypovídá.
On ani nemusí vypovídat za dalších 14 dní.
Jestli se tam necítíš jistě, tak máš možnost rodit kdekoli, já například poslední rodila v té továrně, jak nazýváš Bohunice a lituji, že jsem neměla možnost tam odrodit i předchozí dvě děti.
Určitě bych měla dnes lepší vzpomínky.
Nevidím nic špatného na tom, nandat pásy a pracovat si na dalších věcech, pokud těhotenství celou dobu probíhá v pořádku.
Některé maminky jsou tak trošku rozmazlené, to se pak rodí všude špatně.
Mně to přijde normální…nevím co by měla sestřička celou tu dobu když jsi na monitoru dělat…asi ti sepsala nějakou kartu…když jsi neměla jiné potíže - vyrážka není úplně porodnický problém…
hlavní je výsledek monitoru - pokud byl ok, není co řešit…
to že tě lékař nevyšetřil taky nevidím jako nějaký problém - řada lékařů nevyšetřuje čípek skoro celé těhotenství - právě kvůli tomu aby tam zbytečně nezanesli infekci a nezpůsobili předčasný porod - stejně se stav čípku může změnit z hodiny na hodinu - Mě ho v porodnici vnitřně vyšetřovali až po 39tt - a to vždycky jen ob jednu kontrolu
Neboj se a nestresuj se zbytečně - přeju hezký porod a zdravé miminko! ![]()
Berry a Naimo, ale já jsem nepsala nic o tom, že by tam se mnou sestra měla sedět u monitoru, to vím, že tam se mnou nebude sedět
O tom, že zasedla k psacímu stroji, jsem psala proto, že bych čekala počítač…
Děkuju vám všem za názory, nechám to zatím být a uvidím příští týden, jak to bude vypadat… Netušila jsem, že je až tak běžné, že mě nevyšetří. Jela jsem tam s tím, že se dozvím něco o stavu čípku atd. a místo toho si šel doktor na soukromý pochůzky po areálu něco si vyřizovat… Tak vám děkuju