Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Termín mám 7.8., a můžu Vám říct, že to začíná být peklo
jaké máte Vy pocity a potíže, kterým z Vás se to blíží…můj největší problém je brnění prstů na rukách, taky bolest nohou, mám je i oteklé, jednu víc, vyletěl mi i tlak, a měla jsem tlakový holter, ale prášky mi nedali, pálí mě očí, motá se mi hlava, funím, kňučím a takhle bych mohla pokračovat
potěšte mě, že už je to tím, že každou chvíli porodím ![]()
Neboj, nejsi v tom sama. Já mám termín zítra a takhle už ,,hekám,, měsíc. Po hodině ležení dostávám v noci křeče, při otáčení v posteli kňučím, páč mě šíleně bolí třísla a neustále se zadejchávám i při sebemenším pohybu… Do toho sem přibrala už 24 kilo, takže je na mě vážně úchvatnej pohled ![]()
myslím, že se takhle před porodem cítí většina těhulek.
ahojky,to vis ze je to tim,mozna to bude i driv,ja byla takhle hotova taky,jak starej nemocnej hroch
a jeste ty zmeny pocasi,to dela taky hodne…ja jsem zacla takhle troskotat a za tyden jsem rodila,o mesic driv.tak vydrz,to utece jak voda a bude lip
ver mi ze budes s radosti vzpominat na tehu,obcas bych to vratila kdyz me mala toci
![]()
ahojky,já jsem ve 39tt.....termín mám 5.8.....a už taky počítám dny…právě v tuto chvíli mám poslíčky…a tajně doufám,že by se to mohlo rozběhnout… ![]()
ale pochybuji…večer lehnu a budu si říkat.....nad ránem by to mohlo začít jako u prvního dítěte…ale zase se vzbudím a budu si říkat…hmmm,tak zase nic.....a další den funění,neohrabanosti,bolesti zad,pálení žáhy,nateklých nohou.....
na nějaké babské rady jak si vyvolat porod nedávám…takže neskáču do schodů a nesexuji 3× za den…protože až bude chtít malej,tak to teprve půjde a jelikož moje dcera byla pět dní před termínem,tak doufám,že se zadaří i teď… ![]()
joooo holky zkrátka nejste v tom samotné…což mi taky dodává optimismu… ![]()
Vegisko
neboj už to bude brzy za tebou
Ať jsme kompletní
Už to je to ke konci náročné, ale ještě si bříška užij, nafoť, pak ti bude chybět ![]()
tak jsem ráda, že v tom nejsem sama, i když Vám to samo nepřeju…
tak čípek mám už 14 zkrácenej na 1 cm a propustná jsem na prst…a takový bolesti v podbříšku, jako bych měla dostat MS, mám už 14 dní? tak nevím, kdy to bude
Příspěvek upraven 24.07.11 v 21:25
Kvatapka píše:
Vegiskoneboj už to bude brzy za tebou
Ať jsme kompletní
Už to je to ke konci náročné, ale ještě si bříška užij, nafoť, pak ti bude chybět
tak to je taky pravda…po prvním porodu mi hned druhý den bylo tak zvláštně…cítila jsem se prázná…a najednou mi přišlo líto,že už je venku
ale vidět jí vedle sebe…naprostá rozpolcenost pocitů prostě… ![]()
jé tak to ti závidím, já jsem teprve 30.tt a cítím se úplně stejně, bud ráda že už to budeš mít za sebou ![]()
usnout je pro mě nadlidský výkon a když se mi to konečně po hodině a půl podaří, vzbudí mě potřeba na záchod
kyčle mě chytají že kulhám jak důchodce a to musím ještě vydržet 10 týdnů, a končím s rozením, už nikdy víc ![]()
tak já musím zaklepat, že noční chození na záchod skoro neznám a spím hooodně málo, protože se mi nechce, ale jinak dobře. Někdy se probudím při přeáčení se z boku na bok, jak mám bříško nahoře při přetáčení a je hodně těžké
mě spíš vadí ty brnící prsty, to je fakt hnus a poslední dva dny echt
a navíc, jak jsem se vždycky šíleně bála porodu, tak najednou nevím, se normálně i těším, i když vím, že mě to rychle asi přejde,co ![]()
mě už to přešlo s prvním pozitivním testem, ale těším se i tak, je to vysvobození.-D
Ahoj, já to taky tak měla, měsíc před porodem jsem brečela, že už to chci mít za sebou, chytaly mě křeče do lýtek, cítila jsem se neohrabaná a hnusná (20 kg nahoře), neustálé návaly horka a to jsem byla těhotná v zimě ve Finsku
.. porodila jsem přesně 2 týdny před termínem a jak už tady někdo psal, tak po porodu jsem se cítila prázdně a i teďka se mi občas někdy zasteskne po těhotenství
..