Totálně nemožná - před porodem

852
24.7.11 20:18

totálně nemožná - před porodem

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Termín mám 7.8., a můžu Vám říct, že to začíná být peklo :-( jaké máte Vy pocity a potíže, kterým z Vás se to blíží…můj největší problém je brnění prstů na rukách, taky bolest nohou, mám je i oteklé, jednu víc, vyletěl mi i tlak, a měla jsem tlakový holter, ale prášky mi nedali, pálí mě očí, motá se mi hlava, funím, kňučím a takhle bych mohla pokračovat :lol: potěšte mě, že už je to tím, že každou chvíli porodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4246
24.7.11 20:48

Neboj, nejsi v tom sama. Já mám termín zítra a takhle už ,,hekám,, měsíc. Po hodině ležení dostávám v noci křeče, při otáčení v posteli kňučím, páč mě šíleně bolí třísla a neustále se zadejchávám i při sebemenším pohybu… Do toho sem přibrala už 24 kilo, takže je na mě vážně úchvatnej pohled :poblion:
myslím, že se takhle před porodem cítí většina těhulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.7.11 20:48

ahojky,to vis ze je to tim,mozna to bude i driv,ja byla takhle hotova taky,jak starej nemocnej hroch :lol: a jeste ty zmeny pocasi,to dela taky hodne…ja jsem zacla takhle troskotat a za tyden jsem rodila,o mesic driv.tak vydrz,to utece jak voda a bude lip :lol: ver mi ze budes s radosti vzpominat na tehu,obcas bych to vratila kdyz me mala toci :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
24.7.11 20:51

ternín mám 8.8. a taky jsem nemožná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
24.7.11 20:55

ahojky,já jsem ve 39tt.....termín mám 5.8.....a už taky počítám dny…právě v tuto chvíli mám poslíčky…a tajně doufám,že by se to mohlo rozběhnout… :zed:
ale pochybuji…večer lehnu a budu si říkat.....nad ránem by to mohlo začít jako u prvního dítěte…ale zase se vzbudím a budu si říkat…hmmm,tak zase nic.....a další den funění,neohrabanosti,bolesti zad,pálení žáhy,nateklých nohou..... :pocitac: :nevim: na nějaké babské rady jak si vyvolat porod nedávám…takže neskáču do schodů a nesexuji 3× za den…protože až bude chtít malej,tak to teprve půjde a jelikož moje dcera byla pět dní před termínem,tak doufám,že se zadaří i teď… :mrgreen:
joooo holky zkrátka nejste v tom samotné…což mi taky dodává optimismu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.7.11 21:05

Vegisko :kytka: neboj už to bude brzy za tebou :-) Ať jsme kompletní :lol: Už to je to ke konci náročné, ale ještě si bříška užij, nafoť, pak ti bude chybět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.7.11 21:08

tak jsem ráda, že v tom nejsem sama, i když Vám to samo nepřeju… :-P tak čípek mám už 14 zkrácenej na 1 cm a propustná jsem na prst…a takový bolesti v podbříšku, jako bych měla dostat MS, mám už 14 dní? tak nevím, kdy to bude

Příspěvek upraven 24.07.11 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
24.7.11 21:12
Kvatapka píše:
Vegisko :kytka: neboj už to bude brzy za tebou :-) Ať jsme kompletní :lol: Už to je to ke konci náročné, ale ještě si bříška užij, nafoť, pak ti bude chybět :hug:

tak to je taky pravda…po prvním porodu mi hned druhý den bylo tak zvláštně…cítila jsem se prázná…a najednou mi přišlo líto,že už je venku :-( ale vidět jí vedle sebe…naprostá rozpolcenost pocitů prostě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.7.11 22:09

jé tak to ti závidím, já jsem teprve 30.tt a cítím se úplně stejně, bud ráda že už to budeš mít za sebou :mrgreen:

usnout je pro mě nadlidský výkon a když se mi to konečně po hodině a půl podaří, vzbudí mě potřeba na záchod :cert: :cert: kyčle mě chytají že kulhám jak důchodce a to musím ještě vydržet 10 týdnů, a končím s rozením, už nikdy víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.7.11 22:17

tak já musím zaklepat, že noční chození na záchod skoro neznám a spím hooodně málo, protože se mi nechce, ale jinak dobře. Někdy se probudím při přeáčení se z boku na bok, jak mám bříško nahoře při přetáčení a je hodně těžké :-) mě spíš vadí ty brnící prsty, to je fakt hnus a poslední dva dny echt :poblion: a navíc, jak jsem se vždycky šíleně bála porodu, tak najednou nevím, se normálně i těším, i když vím, že mě to rychle asi přejde,co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.7.11 22:24

mě už to přešlo s prvním pozitivním testem, ale těším se i tak, je to vysvobození.-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.7.11 22:32

Ahoj, já to taky tak měla, měsíc před porodem jsem brečela, že už to chci mít za sebou, chytaly mě křeče do lýtek, cítila jsem se neohrabaná a hnusná (20 kg nahoře), neustálé návaly horka a to jsem byla těhotná v zimě ve Finsku :D.. porodila jsem přesně 2 týdny před termínem a jak už tady někdo psal, tak po porodu jsem se cítila prázdně a i teďka se mi občas někdy zasteskne po těhotenství :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí