Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, mám neurogenní tetanii už asi dva roky zničehoni to začlo, kdysi jsem totiž zažiila hrozné věci v minulém vztahu už jsem pet let s novým přítelem, ale táhlo se to s bývalým dlouho furt prudil atd o tom mluvit nechci a od té doby maras, jsem v klidu jen doma, když mám jít na pohovor už doma jsem v *** třepu se atd, beru hořčík a be komplex ale lepší to není antidepresiva brát nechci chodila jsem k psychologovi ale moc mi nepomohl, myslíte že to přejde nebo ne nevím co dělat připadám si jak debil, mám dve deti s bývalým takže vlastně jsme v kontaktu.
Příspěvek upraven administrátorem 10.12.2013 - vulgarismy
@ivik1108 mám ji taky potvoru…taky jím hořčík a ty béčka…já to mám různě…někdy klídek a pak třeba 14 dní na nic…střídá se to…teď mám klídek…celkem jsme přibrala, tak nervičky obalené..
@ivik1108
V jine diskusi o soucasnem zrovna dobre nepises, takze si doma udelej poradek a stresy odezni… a bude lip.
Ivik já má pocit, že problém máš hlavně ty. Když jsem prolítla tvoje založené témata, tak ti vadí ex, třeseš se i kvůli novému příteli, pohovoru kvůli práci atd. Řeš sebe a vyhledej lékařskou pomoc.