Toxický vztah a tchán
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A ty sis myslela že žít vedle matky přítele bude skvělý? 2 děti ve 20, s klukem co nepracuje, máš za sebou hodně špatných rozhodnutí. Pokud má tvůj otec dům, šla bych s dětmi tam. Jinak to nemá cenu, rozhadas se ještě i s ním. Takže jestli není možný únik tam, hledej ho jinde. Jako dvacítku by si tě domu nastěhoval kde kdo, dvacítku s dvěma dětmi to bude náročnější. Socialka by ti s nějakým bytem nepomohla? Musíš se postarat o ty děti, zarid si antikoncepci a hledej způsob jak zmizet od toho nemakačenka. Tam to lepší určitě nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jsi nějaká mozkově nedostatečná, že máš ve 20 dvě děti s chlapem co nemaka a visíte jeho matce na krku? Tak ať je chlap s dětma a jdi dělat ty. Z rodicaku fakt 4 lidi živit nejde. Jo a ohledně toho tvého osamostatnění -ty na to máš peníze??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve 20ti letech dvě děcka s nemakačenkem? To si snad tady děláš srandu, ne?
Jo a ty se chceš osamostatnit … To je fakt skvělé
Kde na to jako hodláš brát???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
To bude ten táta, co nesnáší jejího přítele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jo, to už tomu věřím, to jo. Přece každý mluví o tátovi jako o tchánovi. A je s ním od třinácti a chodí k nim sociálka jen tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že to není reálné. Dneska ve 20 nikdo děti nemá, nejdřív tak před 30.
Ale pokud ano, tak bych přítele nechala mamince, nechala ho hlídat děti a šla pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
No znám holku, která rodila čerstvě v 16. Mám dojem, že ani nemá dochozenou základka, měla pětky na konci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, pokud je to reálné, nějak nevím, co poradit. Když si někdo dobrovolně po.sere život a ostatní mu ho mají zachraňovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ty jo, ve dvaceti dvě děti s nemakačenkem, co visí na krku mámě a jsi mu ukradená, to je teda výkon. Jestli je to pravda, tak ber nabídku táty a odejdi. Vždytˇto netáhlo stejně k ničemu nepotřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Neuvěřitelné. Kde vezmeš peníze? Vlastně jo, od nás, daňových poplatníků…
Tohle sis nadrobila sama, ale zachraňovat tě budou ostatní. No a kdybys teda šla bydlet se svým otcem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
No, dle psaného projevu autorky… bych řekla, že na této myšlenkové úrovni je to možné docela dobře.
Příspěvek upraven 09.03.25 v 07:41
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky jdu se tu svěřit jsem úplně na dně 😞 s přítelem jsme spolu 7 let je mu je 25 a mě je 20 let. Máme spolu dvě děti. Bydlíme společně s jeho maminkou ona má jednu místnost a já s přítelem a s dvouma dětma taky jednu místnost s jeho mamkou mám někdy nějaké spory a někdy zas v pohodě. Chodí ke mě sociálka i když dohled nemám na děti, protože to tady není až tak moc dokonale. Můj přítel nemá rád mého tátu nesnáší ho a můj otec zase chce mu na dobře, přítel nechlasta ale nepracuje a celý den sedí u počítače a hraje hry maximálně půjde pro dřevo a tím to hasne. Beru jen rodičak a z toho žijem a opravdu mě to nebaví 😞
nebaví mě to v jedné místnosti celej den 😞 můj otec nám sehnal podnájem s kauci na splátek všechno nám zařídil domluvil a nakonec přítel nechce prostě nechce chce zůstat u mámy já to vidím u něho tak že navždy. Chápu že jeho máma je sama je stará ale taky se potřebuji osamostatnit z dětma. On mi ho tátu nesnáší sám mi dnes řekl že když chci tak ať si jdu žít ze svým tátou do podnájmu protože on semnou nepůjde. Já ho i přesto mám ráda přítele ale už nemůžu fakt nemůžu a rozhoduji se jestli mám odejít nebo ne 😞 😞 co by jste dělali vy na mém místě