Vztahy, deprese

Anonymní
19.2.25 18:31

Vztahy, deprese

Ženy.. potřebuji se spíš vypovídat :,(
Měla jsem přítele, otce mého dítěte, se kterým jsem se před třemi lety rozešla, protože mi nepomáhal, práce mu moc nevoněla a ke všemu lhal.. syn byl tehdy ještě malý miminko a já po rozchodu fungovala. Dá se říct, že mi bylo i fajn.
Rok a půl jsem ho neviděla. Ano, ani za synem nejezdil a já ho za to nenáviděla.. (žije v Německu)..dokonce proběhl i soud abych měla syna ve své péči a alimenty.
K věci… po roce a půl se najednou začal snažit, chodil do práce, jezdil za synem, bral nás na výlety a dokonce mi i finančně pomáhal. Chtěl aby jsme byli rodina… já se toho bála, ale nakonec po roce snažení jsem tomu dala šanci a znovu jsem se do něj zamilovala. Jenže jsem se zamilovala do průseráře co očividně sám neví co chce… začali jsme se opět hádat. A do práce zase nechodí… a ke všemu mě rok uháněl aby mi pak po půl roce vztahu řekl, že už mě nemiluje tolik co dřív a chce být sám. A já jsem teď v troskách a vůbec nevím co dělat.. nemůžu se na nic soustředit, nic mě nebaví a dokonce uvažuji i nad nějakým lékem na uklidnění..
Nerozumím tomu. Měla bych být ráda, že jsem se ho zbavila, ale je to naopak. A já se bojím, že už se nikdy nezamiluju. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
19.2.25 19:37

Byl to blb, bud rada, ze ses ho zbavila, ten pravý přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
19.2.25 19:44

Zvládla jsi to předtím, zvládneš to i teď. Vím, že to bolí, znám to moc dobře, ale mysli na syna, udělej mu pěkný život. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2703
19.2.25 20:42

Buď ráda, že s ním nemáš další dítě a máš klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie