Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj ![]()
my jsme 25+1 a TP máme 24.7. ![]()
Dej si do lupy Termín porodu červenec 2019 a vyjede ti už diskuze, kde s hokama „klábosíme“ ![]()
Jinak si myslím, že se tady určitě někdo přidá ![]()
Taky kolem sebe nemáme žádnou maminku ať už zkušenou nebo prvorodičku, která by se s náma bavila, tak rejdím tady po internetu a študuju a pročítám ![]()
@Kiminkkka Já jsem to právě hledala a nenašla. Tak zkusím ještě jednou. Díky ![]()
Čauky, já mám tedy termín už v červnu, ale ráda se k vám přidám pokud to nebude vadit
. Už aby to bylo, poslední dobou mi přijde, že už jen čekám na porod
. Jinak klasika-v noci nespím, chodím pořád čůrat a malá je zalezlá pod žebrama ![]()
Tak já se zase už tak těším, že bych chtěla mít už všechno vyprané a vyžehlené a nachystané
i když vím, že to ještě má čas a stačí začít až tak za 6 týdnů
Momentálně děláme dětský pokojíček (škrábu starou omítku) a potom vymalovat a zařídit a až potom budu řešit praní a žehlení ![]()
Jinak výbavička je u nás už hotová, takk moc se těším, tak teď se jenom zabavit, abych už nic víc nekupovala a nevymýšlela kraviny ![]()
Jinak o čůrání vůbec nemluvím, to mi přijde, že chodím co 5 minut
a malá momentálně tlačí na pravou ledvinu, takže spát napravo nebo na zádech nehrozí :/ Občas ji pošťouchnu aby se pohla ![]()
Ahoj přidejte se k nám do skupiny Termin porodu cervenec 2019, mělo by ti to jít najít ![]()