TP červenec 2019

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
546
11.4.19 11:09

Ahoj :)

my jsme 25+1 a TP máme 24.7. ;)
Dej si do lupy Termín porodu červenec 2019 a vyjede ti už diskuze, kde s hokama „klábosíme“ :)

Jinak si myslím, že se tady určitě někdo přidá :)
Taky kolem sebe nemáme žádnou maminku ať už zkušenou nebo prvorodičku, která by se s náma bavila, tak rejdím tady po internetu a študuju a pročítám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4958
11.4.19 11:12

@Kiminkkka Já jsem to právě hledala a nenašla. Tak zkusím ještě jednou. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
11.4.19 11:12

Čauky, já mám tedy termín už v červnu, ale ráda se k vám přidám pokud to nebude vadit :-). Už aby to bylo, poslední dobou mi přijde, že už jen čekám na porod :-D. Jinak klasika-v noci nespím, chodím pořád čůrat a malá je zalezlá pod žebrama :-D

• Citovat
  • Upravit
546
11.4.19 13:31

Tak já se zase už tak těším, že bych chtěla mít už všechno vyprané a vyžehlené a nachystané :D i když vím, že to ještě má čas a stačí začít až tak za 6 týdnů :D Momentálně děláme dětský pokojíček (škrábu starou omítku) a potom vymalovat a zařídit a až potom budu řešit praní a žehlení :D
Jinak výbavička je u nás už hotová, takk moc se těším, tak teď se jenom zabavit, abych už nic víc nekupovala a nevymýšlela kraviny :D

Jinak o čůrání vůbec nemluvím, to mi přijde, že chodím co 5 minut :D a malá momentálně tlačí na pravou ledvinu, takže spát napravo nebo na zádech nehrozí :/ Občas ji pošťouchnu aby se pohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
11.4.19 13:50

Ahoj přidejte se k nám do skupiny Termin porodu cervenec 2019, mělo by ti to jít najít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.4.19 14:12

@prceek55 však už jsem to zakladatelce říkala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí