Poradna duly
Jana Čurdová
@Jana 212 z příznaků nejvíc asi ta únava, občas nevolnost, ale to zajídám piškotama a k doktorovi se chystám 17. dubna. Co ty?
Já taky únava a obcas nevolnost a naladovost. Je to tvoje první těhotenství? Já už mám doma 7mi letou a 11mesicni holčičky. Sice sme to ještě neplanovaly, ale sme s manželem rádi. No ja sem nedockava a šla bych k doktorovi co nejdřív, ale na druhou stranu chci aby už bylo něco vidět, abych se pak nenervovala tak počkám aspoň do 7 týdne. V patek si asi zavolám a objednam se aby pak měly místo.
@Jana 212 my budeme mít druhý, máme doma 2 letou holčičiku. Taky jsem nedočkavá, ale při prvním jsem tam běžela brzo a div mi nevynadala. My jsme to plánovali, ale nechali jsme to na náhodě jestli se povede nebo ne ![]()
Tak u me doktorka objednava. Minule sem tam byla taky brzo a srdicko ještě nebilo a pak sem se nervovala do další kontroly aby bylo vse v pořádku. No ja sem věděla, že mám ovulaci a pak sem to tak nějak hned cítila, že se zadarilo. Včera byl na testu ještě duch, ale dneska už viditelna čárka tak doufám, že bude pekne sílit. Dnes sem to řekla i manželovi a byl rád i když další miminko ještě nechtěl.
https://www.emimino.cz/…osinec-2019/
Holky zvu vás do skupinky ![]()
Moje doktorka právě vůbec nekouká kdo je objednanej a kdo ne. Bere nás dovnitř podle toho jak jsme přišli
taky už jsem to tušila 14 dní ale test jsem si dělala až včera. I když jsme si řekli, že druhý chceme, tak nevím jestli jsem se víc bála jestli tam bude jedna čárka nebo dvě. Nakonec se objevili 2 silný čárky, ale pořád se to snažím nějak vstřebat ![]()
Jj sem na tom stejně. I když sem chtela, aby tam // byly tak sem z toho ted takova vyplasena trochu. Myslela sem ,ze bude spíš manzel zarazeny, ale ten úplně v pohodě.
@Jana 212 no přesně tak. Taky měl přítel v tu chvíli snad větší radost než já ![]()
Ahoooj
u mě dle netu TP 12.12.2019
Jestli schválí tu vyšší mateřskou až od 1.1.2020, nepustím to dítě z břicha
![]()
Každopádně všem moc gratuluji! ![]()
Ahojky,moc gratuluju. Jj taky by me to naštvalo, ale člověk s tim nic nenadela. Nemá cenu se rozčilovat s politikama. No miminko si samo vybere kdy bude chtít přijít mezi nás? 12.12.je krásne datum.A kolik ti je a mas už nějake děti? Už ses objednala k doktorovi?
Ahojte, taky se k vám přidávám. Taky sem našla // na testu. U doktora sem byla dnes a mám už na ultrazvuku malou fazolecku. Na kalkulačce termín porodu 5.12
![]()